Ezek a csomagolóanyagok könyvelőirodákban is jól jönnek

  • Uniotech
  • 31 aug, 2020
Nigel Harris angol közgazdász mondta egyszer, hogy az első dolog, amire a könyvelő gyakornokoknak az 1970-es években szüksége volt egy jó öltönyön kívül, az egy jól szervezett aktatáska. Hogy miért? Mert ez tipikusan az a szakma, ahol.
Tovább
okmánytasak
vákuumfóliázó

3+1 videó a vákuumos fóliahegesztő előnyeiről

  • Uniotech
  • 26 aug, 2020
A vákuumcsomagolásnak számos előnye van, amikor élelmiszereket akarunk biztonságosan, minél hosszabb eltarthatóság mellett csomagolni. Nem élelmiszeripari termékek esetén is eredményesen használható. Az alábbiakban bemutatunk 3 videót (és egy ráadást), amelyek különböző szempontokból mutatják be a vákuumos fóliahegesztő.
Tovább

Hogyan válasszon sous vide berendezést?

  • Uniotech
  • 24 aug, 2020
A sous vide alapgondolata, hogy az élelmiszereket egy tasakba zárva vízfürdőbe merítjük, és hőkezeljük a főzésnél alacsonyabb hőmérsékleten. A választott hőmérséklet elég alacsony kell legyen ahhoz, hogy a tasak tartalma ne tudjon túlfőni még akkor sem, ha.
Tovább
Sous vide szett

Ásványvizes palackok zsugorfóliázása övezőgéppel

  • Uniotech
  • 30 júl, 2020
Ásványvizes palackot írtunk, de természetesen beszélhetünk bármilyen palackozott ital másodlagos (gyűjtő) csomagolásáról is. Az övezőgép palackokon túl alkalmas aludobozok, konzervdobozok csomagolására is. A zsugorfóliázás gyors és hatékony, a folyamat közbeni energiafogyasztás takarékos. Ezekben a gépekben az űrmérettől.
Tovább
zsugorfóliázás