Csomagoló gépek.

Raklap adagoló gép

A raklap adagoló gép feladata megkönnyíteni a raklapok felvételét a munkatársak számára. A raklapok adagolása és tárolása rendkívül egyszerűvé válik. Egy köteg raklapot (maximum 25 db) targoncával kell behelyezni a gépbe, majd a legalsó elemet a villás raklapemelővel kényelmesen ki lehet venni a rakodáshoz.

A gép automata és kézi üzemben is működik. Telepítéskor kiválasztható a rakatolni kívánt raklap mérete, amely 800-1000-1200 mm szélességű és 1200 mm hosszúságú lehet.

Palettázó gép

A palettázó gép megkönnyíti a különböző egységcsomagolások: dobozok, zsugorfóliázott egységek, rekeszek, tálcázott termékek elhelyezését a raklapra. Feladata az egységrakományok megépítése.

Palettázó gépeink a legkorszerűbb technológiával készülnek egyedi igények szerint. Ön kitölti a letölthető adatlapot, mi pedig a felmerőlő igényeknek megfelelően elkészítjük.

A gépek egy vagy többszörös rakodó öböllel is felépülhetnek. A behordás hajtott vagy gravitációs pályáról történik. A raklap építése a beépített hajtott pályára, vagy a földön elhelyezett raklapra történhet.

Extra igényként alacsony belmagasságú kivitel is kérhető.