Csomagológépek széles választéka

Rólunk

Számunkra a csomagolás több, mint egy doboz. Egyszerű, hatékony csomagológépeinkkel és cégre szabott csomagolóanyagainkkal segítünk Önnek a termelési költségek csökkentésében, a gazdaságos anyagfelhasználásban, a teljesítmény javításában és hatékony logisztikai megoldások kialakításában.

Szeretné növelni a gyártási sebességet? Csökkentené a költségeket? Csomagolástechnológusaink segítenek kiválasztani vagy megtervezni a célnak legjobban megfelelő csomagológépet és csomagolóanyagot, vagy akár megtervezik a tökéletes integrált csomagolósort az Ön termékeihez és létesítményéhez. Az általunk forgalmazott gépekre 1–2 év jótállást biztosítunk, majd a jótállási időn túli szervizelést.

Ha sok fogyóanyagot, zsugorfóliát, stretchfóliát, pántszalagot, nyomtatott ragasztószalagot használ, nagy mennyiségben és kedvező áron tudjuk biztosítani Önnek. Saját gyártású BOPP és LLDPE nyújtható fóliákkal, BOPP tasakokkal még gazdaságosabbá teheti a termékei csomagolását.

Az általunk forgalmazott összes csomagológép bérelhető is, akár egy hónapra is köthet bérleti szerződést! Csomagológépek technikai felújításával és értékesítésével is foglalkozunk, a szervizünkben felújított gépekre garanciát vállalunk.

Munkafolyamat

Célunk az optimális és legköltséghatékonyabb megoldás kialakítása.
01
IGÉNYFELMÉRÉS

A partner igényeinek felmérése.

02
TERVEZÉS

A munkafolyamat megtervezése.

03
KIVITELEZÉS

Projekt kivitelezése.

04
KISZOLGÁLÁS

Partnerünk kiszolgálása.

Csapatunk

Alapelvünk a rugalmas partnercentrikus kiszolgálás, szakmaiság.

Miért minket válasszon?

Célunk az optimális és legköltséghatékonyabb megoldás kialakítása.
Az UNIOTECH Kft. 2006-ban alakult csomagolástechnikai megoldások széles körű ismeretével rendelkező szakemberekből, 2017 ősze óta Uniotech Hungary Zrt-ként működik.
Az általunk ajánlott hazai és külföldi gyártók gépei, a jelenkor igényeinek megfelelő gazdaságosabb, környezetbarát, fejlett technológiát, magas szintű automatizáltságot és hatékony teljesítményt garantálnak.
Saját raktár, gépkocsipark, ill. tapasztalt, folyamatos képzésben részesülő szakembergárda biztosítja ügyfeleink megfelelő kiszolgálását.
A partner igényeit megismerve igyekszünk olyan csomagolástechnikai megoldásokat találni, amelyek anyagtakarékos és környezetkímélő technológiát jelentenek.
SZERVIZ 90%
KARBANTARTÁS 80%
VERSENYKÉPES ÁR 97%
TANÁCSADÁS 82%
Csomagológép bérlet? Praktikus, gazdaságos, egyszerű! Segítünk az azonnali és gazdaságos megoldásban!
Fő profilunk különféle csomagolóanyagok, csomagolóeszközök és gépek gyártása és forgalmazása valamint szervizelése.
Fő profilunk különféle csomagolóanyagok, csomagolóeszközök és gépek gyártása és forgalmazása valamint szervizelése.