Az Uniotech Csomagolástechnika Kft. 2006-ban alakult csomagolástechnikai megoldások széles körű ismeretével rendelkező szakemberekből.

Fő profilunk különféle csomagolóanyagok, csomagolóeszközök és gépek forgalmazása valamint szervizelése.

Tudatos fejlesztés eredményeképpen cégünk meghatározó szerephez jutott a csomagolástechnika területén.

Saját raktár, gépkocsipark, illetve tapasztalt, folyamatos képzésben részesülő szakembergárda biztosítja ügyfeleink megfelelő kiszolgálását.

Termékválasztékunk kialakításánál igyekeztünk figyelembe venni, hogy minél szélesebb körben meg tudjunk felelni a különböző iparágak csomagolástechnikai elvárásainak, versenyképes áron, jó minőségű termék biztosításával.

Az általunk ajánlott hazai és külföldi gyártók gépei, a jelenkor igényeinek megfelelő gazdaságosabb, környezetbarát, fejlett technológiiát, magas szintű automatizáltságot és hatékony teljesítményt garantálnak.

Szolgáltatásaink körébe tartozik gépek szervizelése, javítása, alkatrészellátása.

Készséggel állunk rendelkezésükre helyszíni és telefonos csomagolástechnikai szaktanácsadásra, próbacsomagok bemutatására, csomagológépek bérbeadására, vállaljuk adott feladatra az optimális és költséghatékony megoldás kialakítását.

Partnereink igényeit megismerve igyekszünk olyan csomagolástechnikai megoldásokat találni, amelyek anyagtakarékos és környezetkímélő technológiát jelentenek.

Alapelvünk a rugalmas partnercentrikus kiszolgálás, szakmaiság, folyamatos felelősség az ügyfél iránt.

2010-ben indítottuk el a BOPP fólia és az LLDPE (nyújtható fólia) konfekcionálását. Elégedett ügyfeleink száma folyamatosan növekszik. Kis, közepes és nagy mennyiségben is raktárkészletről tudjuk kiszolgálni vevőinket.