Csomagoló anyagok.

Ragasztószalagok

Ragasztószalagokat többféle felhasználásra, különböző színű, szélességű, minőségű, alapanyagú kivitelben forgalmazunk.

Méretek:

Általános hossz:
33 – 66 m kézi szalagoknál
900-990 m gépi szalagoknál

Illetve egyéb hosszúságokban

nyomdazott-ragasztoszalag

Az általunk forgalmazott ragasztószalagok kézi és egyes típusok automata gépekhez egyaránt kiválóan használhatóak, típustól függően. Csomagoló, dobozzáró tapadószalagok Hotmelt, solvent, akrilátos és nyomdázott kivitelben is rendelhetőek!

  • Hotmelt ragasztószalag: a hotmelt ragasztók tulajdonságaival rendelkező szalag. A ragasztóanyag melegítésre lágyul, ezért hideg (pl. hűtőházi) felhasználásra nem alkalmas. Szobahőmérsékleten kiváló eredményeket lehet elérni vele.
  • Solvent ragasztószalag: egyaránt kiválóan használható alacsony (akár hűtőházi) és magas hőmérsékleten is. Erős kezdeti tapadást biztosít, szinte minden felületen kiváló eredménnyel alkalmazható.
  • Akrilátos ragasztószalag: vízbázisú akril ragasztóréteggel rendelkezik. Gazdaságos, tiszta színű, ezért ez a típus a legalkalmasabb nyomdázásra.
Egyedi ragasztószalagok

Hatásos és gazdaságos reklámozási lehetőséget keres? Az egyedi, nyomtatott ragasztószalag az összes csomagját reklámmá varázsolja: feltüntetheti weboldalát, logóját, de felhívhatja a figyelmet egy folyamatban lévő akciós ajánlatára is! Az élénk színek segítségével figyelemfelkeltő üzenettel láthatja el a dobozait.

Egyéb speciális felhasználásra ragasztószalagok: maszkoló, papíralapú, padlójelölő, enyvezett, szálerősített, üvegszálas…stb.

Egyedi rendelés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!