Sous vide berendezések


Ínycsiklandozó falatok, gasztronómiai különlegességek mesterszakács nélkül! Talán ez az eljárás titka: a sous vide készülék olyan ízvilágot varázsol a konyhájába, ami korábban csak a legnevesebb éttermekben volt elérhető.

A szuvidolás lényege, hogy levákuumozott, hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszú időn (órákon, de akár napokon) keresztül hőkezeljük a húst vagy zöldséget. Az eredmény: zamatos, ugyanakkor egészséges, vitaminokban és nyomelemekben gazdag ételek.

Hihetetlenül egyszerű technológia, csodás végeredmény. A legtöbb étel elkészíthető sous vide eljárással. Különösen kiváló húsokhoz: omlós, mégsem túlfőtt, lágy, de még szépen szeletelhető lesz. A gyökérzöldségeknek és gyümölcsöknek is előnyére válik a sous vide.

 

 

Akciós
55 55 55 55 Nap
10 10 10 10 Óra
02 02 02 02 Perc
31 30 30 31 Másodperc
Van raktáron
Cikkszám
SVCSB11
Van raktáron
Akciós nettó ár:
31 900,00 Ft
29 501,12 Ft
Akciós bruttó ár:
40 513,00 Ft
37 466,42 Ft
db
Van raktáron
Cikkszám
SVCSB20
Van raktáron
Nettó ár:
36 900,00 Ft
Bruttó ár:
46 863,00 Ft
db
Van raktáron
Cikkszám
SVCSSVK
Van raktáron
Nettó ár:
35 600,00 Ft
Bruttó ár:
45 212,00 Ft
db
Akciós
55 55 55 55 Nap
10 10 10 10 Óra
02 02 02 02 Perc
31 30 30 31 Másodperc
Van raktáron
Cikkszám
SVCSSZETT
Van raktáron
Akciós nettó ár:
49 500,00 Ft
45 000,45 Ft
Akciós bruttó ár:
62 865,00 Ft
57 150,57 Ft
db
FOGYASZTÓ BARÁT
0 szavazat

uniotech.hu
© Fogyasztó Barát