Sous vide berendezések


Ínycsiklandozó falatok, gasztronómiai különlegességek mesterszakács nélkül! Talán ez az eljárás titka: a sous vide készülék olyan ízvilágot varázsol a konyhájába, ami korábban csak a legnevesebb éttermekben volt elérhető.

A szuvidolás lényege, hogy levákuumozott, hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszú időn (órákon, de akár napokon) keresztül hőkezeljük a húst vagy zöldséget. Az eredmény: zamatos, ugyanakkor egészséges, vitaminokban és nyomelemekben gazdag ételek.

Hihetetlenül egyszerű technológia, csodás végeredmény. A legtöbb étel elkészíthető sous vide eljárással. Különösen kiváló húsokhoz: omlós, mégsem túlfőtt, lágy, de még szépen szeletelhető lesz. A gyökérzöldségeknek és gyümölcsöknek is előnyére válik a sous vide.

 

 

Akciós
00 00 00 00 Nap
00 00 00 00 Óra
00 00 00 00 Perc
00 00 00 00 Másodperc
Van raktáron
Cikkszám
SVCSB11
Van raktáron
Akciós nettó ár:
31 900 Ft
29 501 Ft
Akciós bruttó ár:
40 513 Ft
37 466 Ft
db
Van raktáron
Cikkszám
SVCSB20
Van raktáron
Nettó ár:
36 900 Ft
Bruttó ár:
46 863 Ft
db
Van raktáron
Cikkszám
SVCSSVK
Van raktáron
Nettó ár:
35 600 Ft
Bruttó ár:
45 212 Ft
db
Akciós
00 00 00 00 Nap
00 00 00 00 Óra
00 00 00 00 Perc
00 00 00 00 Másodperc
Van raktáron
Cikkszám
SVCSSZETT
Van raktáron
Akciós nettó ár:
49 500 Ft
45 000 Ft
Akciós bruttó ár:
62 865 Ft
57 151 Ft
db