Csomagoló anyagok.

Habfólia

A habfólia a törékeny, sérülékeny tárgyak elengedhetetlen csomagolóanyaga, különösen nagy érintkező felületek esetén. Nagy felületen egyenletesen védi a terméket, vékonyságának köszönhetően a légpárnás fóliához képest akár 5-ször helytakarékosabb is lehet.

Alapanyaga lágy, puha habosított polietilén lemez. Törékeny áru esetén (például porcelán) a csomagolás igen lényeges művelet a raktározás és a szállítás szempontjából is. A habfólia hatalmas előnye, hogy kis térfogattal képes megvalósítani a magasfokú védelmet, ami a szállítási költségek szempontjából is igen előnyös.

Kerámia-, porcelán- és üvegtárgyak csomagolása mellett ajánlott elektronikai cikkek, autóalkatrészek, háztartási cikkek, mezőgazdasági termékek csomagolásához.

A habfóliák másik fontos felhasználási területe: alátétfólia padlóburkolatokhoz. Parketta kiegészítőként csökkenti a lépések zaját, akár padlófűtés alá is letehető. Kiegyenlíti az aljzat kisebb hibáit, téli betonozáskor takarásra is felhasználható.

Tulajdonságai:
  • nagyon jó hőszigetelőképességű
  • vízfelvevő képessége csekély
  • párafékező hatású

Kínálatunkban többféle vastagságban, szélességben és hosszúságokban is talál habfóliákat.

Amennyiben szeretné megtalálni a termékeinek ideális csomagolóanyagot, vegye fel a kapcsolatot csomagolástechnológus munkatársainkkal, aki segítenek a választásban.