Csomagoló anyagok.

BOPP tasakgyártás

A BOPP tasak egy rendkívül sokoldalúan felhasználható műanyag tasak, melynek alapanyaga, a BOPP egy orientáló rendszerrel előállított polipropilén. A technológiának köszönhetően különböznek a többi polipropilén fóliaterméktől, a BOPP csomagolóanyagok kopásállóak és kiváló kémiai tulajdonságokkal rendelkeznek (UV-sugárzás-álló, saválló, pára- és aromazáró). A BOPP tasak megjelenésében leginkább a celofán tasakhoz hasonlít, lehet áttetsző, víztiszta, fehér, gyöngyház színű vagy metallizált.

Több, mint 15 éve foglalkozunk BOPP csomagolóanyag gyártással, kínálatunkban megtalálhatók a leggyakrabban használt standard méretű tasakok (ezek raktárról rendelhetők), illetve igény esetén egyedi méretű és vastagságú fóliatermékeket is legyártunk rövid határidővel. BOPP csomagolóanyag rendelés kapcsán szívesen állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot itt>>

Mikor ideális csomagolóanyag a BOPP tasak?

A BOPP tasak a csomagolás egyszeregye. Egyszerűvé teszi a csomagolást, megfelelő védelmet nyújt, ezért is használják olyan széles körben:

 • az élelmiszeriparban (szendvics, csokoládé, péksütemény stb. kerülhet bele)
 • a kozmetikai iparban (szappan, szépségápolási eszközök)
 • nyomdaipari termékek (folyóiratok, naptárak, naplók)
 • ruházati cikkek (pólók, ingek, babaruhák)
 • apró tárgyak (ékszerek, telefon kiegészítők, ajándékok)
 • játékok
 • díszcsomagolásra is alkalmas (virágüzletekben)
csomagolóanyag bopp tasak
bopp tasak ragasztócsíkos

BOPP tasak típusok és jellemzők

Hogyan szeretné lezárni a tasakot?

 • A tasakot lezárhatjuk fóliahegesztő gép segítségével, vagy egyszerűen celluxszal is.
 • A lezárás megkönnyítése és gyorsítása érdekében rendelhető ragasztócsíkos változatban is, különböző méretekben.

Megfelelő lezárással a tasak vízállóvá tehető.

Hogyan szeretné rendezni a tasakolt termékeket?

A BOPP tasakok akár állványokra is rendezhetők. Kisebb termékek rendszerezésénél előnyös a felakasztható eurolyukas BOPP tasak, felső részén a felakasztáshoz szükséges szabványos eurolyukkal, alul ragasztócsíkkal.

A BOPP tasak vastagsága

A leggyakrabban használt fóliavastagság a 30my, de rendelhető 25my, 35my, 40my, 50my vastagságban is.

A tasakok 100 db-os csomagolásban kaphatók. Minimális megrendelés 5000 db.

Szállítás: 0–72 órán belül.

Egyedi csomagolóanyag gyártás – egyszerűbb, mint gondolná!

Mivel a BOPP tasakok üzemünkben készülnek, ezért egyedi méretben és vastagságban is rendelhetők, akár ragasztócsíkos változatban is. A BOPP tasak nyomdázással egyedivé tehető (1–6 színig). Nyomdázás esetén 10 000 db a minimum rendelhető mennyiség.

Nagy és kis volumenű rendeléseket is teljesítünk, és szükség szerint módosíthatjuk az átfutási időket. Szoros a határidő, sürgősen szüksége lenne az egyedi csomagolóanyagra? Nálunk nincs akadálya! Ebben az esetben is van lehetősége egyedi méretű tasakokat rendelni, mert rövid határidőkkel dolgozunk (akár megvárható a rendelt termék!).

10 000 db feletti megrendelés esetén, illetve több méret vagy folyamatos megrendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot itt>>

Megbízható és erős

A BOPP tasakok világszerte egyre növekvő népszerűsége főként abból adódik, hogy erős és tartós termékek. A tasaktöltő gépek karcolhatják, koptathatják a fóliaterméket, a BOPP csomagolóanyagok viszont könnyedén veszik az akadályt.

Akkor is jó választásnak bizonyulnak, ha a becsomagolt termék környezeti hatásoknak van kitéve. A BOPP fólia vízállló, ha a tasakot megfelelően zárjuk le, akkor a teljes csomagolás vízállló lesz. A BOPP fólián a mikrobák (baktériumok, gombák) nem tudnak áthatolni (ebben az esetben is gondoskodni kell a megfelelő lezárásról). Az élelmiszerek és ipari termékek egy másik ellensége, az UV-sugárzás ellen is védelmet biztosít.

Költséghatékony csomagolóanyag

Milyen tényezők biztosítják azt, hogy a BOPP csomagolóanyagok gazdaságos megoldást jelentsenek a vállalkozása számára?

 • Könnyen használható és könnyű csomagolás, ami megkönnyíti a tárolást, a rakodást és természetesen a szállítást.
 • Kis térfogatú csomagolóanyag, ami igazán jól jön a szállítás és a raktározás során.
 • Erős csomagolóanyag, ami biztosítja azt, hogy a termék tökéletes állapotban kerüljön a fogyasztóhoz. A BOPP előnyös tulajdonságainak köszönhetően minimálisra csökkenthető a termékveszteség. Nincs szivárgás és szennyeződés, tökéletes védelmet nyújt a csomagolt termék számára.
 • Könnyen és gyorsan beszerezhető, még akkor is, ha egyéni méretre vagy vastagságra van szükség.

A kis tasaktól a teherbíró zsákig

A BOPP gyártási technológiája két irányban extrudálja és nyújtja a polipropilén szálakat. Ezzel tartósabb, teherbíróbb műanyagot kapunk. A BOPP tasakok kiválóan bírják a rakodásból, szállításból adódó terhelést, az anyagmozgatáshoz használt gépek sem okoznak rajta felületi sérülést. Alkalmas zsákok konfekcionálására is, ezért a mezőgazdaságban is elterjedt csomagolás.

Csomagolóanyag rendelés egyszerűen

Sokoldalú, erős és tartós csomagolóanyagot rendelne, ami ráadásul gazdaságos opciót is jelent a vállalkozása számára? Keressen bennünket, kérjen árajánlatot!