Csomagoló gépek.

Használt csomagoló gépek

Használt csomagoló gépek vásárlása

Használt csomagoló gépét megvásároljuk, előzetes állapotfelmérés után. Ha eladó csomagoló gépe lenne, akkor kérjük emailben, pár fotóval jelezze részünkre, és a személyes állapotfelméréssel kapcsolatban időpontot egyeztetünk.

Használt csomagoló gépek értékesítése garanciával

Az általunk kínált használt csomagoló gépek felújított, kiváló műszaki állapotban kerülnek értékesítésre. Ön biztos lehet abban, hogy a megvásárolt gép megbízható része lesz a termelésnek.

A felújított csomagológépről elmondható, hogy olyan modellt kap, ami ugyan egy vagy két generációval elmarad a legújabb technológiától, de a berendezés megbízhatóan üzemel, szervizelése egyszerű és a cserealkatrészek rendelkezésre állása sem jelent különösebb problémát.

A használt csomagoló gépeink is garanciálisak: 3-6 hónap garanciával kínáljuk őket megvételre.

használt csomagológép
Miért éri meg használt csomagoló gépet vásárolni?
 • jelentősen olcsóbb, mint az új
 • olyan gépet választhat, amire szüksége van: lehet, hogy egy fejlett technológiájú, rengeteg vezérlési programmal rendelkező modellt nem tudna kihasználni
 • sok esetben a legújabb technológiát kapja meg jóval jutányosabban
 • műszakilag nem kockáztat semmit: a használt csomagoló gépeink kiváló műszaki állapotát garantáljuk, garanciát is vállalunk rá
 • ideális, ha nagyobb befektetés nélkül szeretné a termelést növelni

Az erős kereslet miatt a kínálat állandóan változik, kérjük érdeklődjön munkatársainknál az elérhető gépekről.

Miért válasszon használt vagy felújított gépet?

A csomagológépek és gépkonstrukciók általában nagyobb beruházást igényelnek. Különösen igaz ez akkor, amikor több gépet kell vásárolni egy csomagolósorra, vagy régi berendezéseket kell lecserélni újabb, nagyobb teljesítményűre.

Új berendezések vásárlásánál figyelembe kell venni egyéb tényezőket is. Például, mennyibe kerül a gépek javítása, az alkatrészek cseréje? Ugyanígy, mennyibe kerül a rendszeres karbantartás? Mennyit fogja üzemeltetni a gépet, hetente egy napot, esetleg a hét minden napján, napi 24 órás üzemet kell teljesítenie?

Számos tényező van, amit meg kell fontolni a beszerzés előtt, és vannak olyan esetek, amikor egy új gép vásárlása nem a legészszerűbb döntés. Ha megbízható forrásból vásárol használt, felújított csomagológépet, minőségi berendezéshez juthat egy új gép árának töredékéért.

csomagológép felújított
felújított csomagológép
Miért foglalkozunk használt csomagológépek értékesítésével?

Ma a nagy csomagológép-gyártók kivétel nélkül olyan berendezéseket gyártanak, amelyeknek hosszú az élettartama. Az üzemek bezárása vagy a termelési stratégiák átrendezése miatt sok használt (de még mindig remek állapotban lévő) gép kerül újra értékesítésre, természetesen az eredeti ár töredékéért.

Az Uniotech leegyszerűsítette a használt gépek vásárlását a végfelhasználók számára:
 • garanciával értékesítjük az általunk felújított, szervizelt gépeket
 • szállítási és beállítási szolgáltatásokat is vállalunk
 • csomagolástechnológusaink szaktanácsadással segítik a megfelelő berendezés kiválasztását
 • egy gép állapotát a legegyszerűbben úgy lehet megítélni, ha egy gépkezelő megvizsgálja a berendezést. Erre lehetőséget nyújtunk ügyfeleinknek: vásárlás előtt tesztelhetik a csomagológépet!

3 megfontolandó kérdés használt csomagológép vásárlása előtt

1. Mi a célja a beszerzésnek?

Az ideiglenesen feleslegessé vált automata csomagológépek piaca ma már elég széles, mivel teljesen elfogadottá vált a használt, illetve felújított gépek vásárlása. Ennek egyik következménye az volt, hogy ipari berendezések vásárlásakor a termelő vállalkozások gyakran mérlegelik, hogy új vagy használt gép felel meg jobban a beruházásuknak.

 • Növelni szeretné a termelékenységet?
 • Egy gép beszerzésével meg tudná előzni a konkurenciát?
 • Csökkentené a munkaerő igényeit?
 • Van arra lehetőség, hogy fejlessze a gépparkját anélkül, hogy új berendezést vásárolna?

Egy gép vagy gépkonstrukció beszerzése tulajdonképpen beruházás, ezért így is kell rá tekinteni. Vagyis, ha a költségek meghaladják az esetlegesen beszerezhető bevételt, akkor elengedhetetlen a vásárlási költségek csökkentése. Ebben az esetben egy használt gép vásárlása olyan fontos tényező, ami befolyásolja az üzleti döntést.

2. Mikor van szüksége a gépekre?

Nagyobb ipari projekteknél a csomagológépeket a megrendelő specifikációi alapján gyártják. Ezeknek az egyedi konfigurációjú berendezéseknek az átfutási ideje sokszor több hónap.

Amennyiben Önnek hamarabb szüksége van egy gépre, mint amit a gyártó tud biztosítani, akkor érdemes megfontolni egy használt gép beszerzését.

3. Mennyi időbe telik a gép beszerzése?

Minél drágább egy automata csomagológép, annál több időt vesz igénybe a döntéshozatal. Egy használt gép esetén az ár szignifikánsan alacsonyabb, ezért a döntést is jóval egyszerűbb meghozni.

Ipari berendezések vásárlásakor a vásárlási szokások szempontjából is meg kell fontolnia, hogy mennyi időbe telik egyszerűen annak megvizsgálása, hogy vásároljon-e berendezést ‒, még akkor is, ha szüksége van rá. Gondoljon arra a pénzre, amelyet megtakaríthatna (és előteremthetne), ha a gépet hamarabb üzembe tudná helyezni.