Csomagoló gépek.

Vágóállvány, csomagoló asztal

Ha vágó állvány, csomagoló asztal áll rendelkezésére, minden manuális csomagolási feladatát gyorsabban elvégezheti. Ajándékok csomagolása, díszcsomagolás, postázás. Termékeink között megtalálja az egyszerűbb tekercstartó állványoktól a komplett csomagoló munkaállomásig mindazt, ami megkönnyítheti a manuális csomagolási feladatait.

Tekercstartó és tekercsvágó állványainkkal könnyedén méretre szabhatja papír-, illetve fólia (PE-hab, PE-légpárnás stb.) tekercseit. A robusztus, mégis kis helyet igénylő kialakításnak köszönhetően a munkafolyamat helyszínén is beállíthatók akár függőleges, akár vízszintes tekercselhelyezéssel, de néhány típus falra is szerelhető.

A legnagyobb tekercs szélesség 2000 mm, az átmérő 1000 mm, a tömeg pedig 200 kg lehet.

Csomagoló munkaállomások a kézi csomagolási feladatok könnyebbé tételéhez

Egészítse ki munkaasztalát úgy, hogy minden csomagolóanyag, eszköz a rendelkezésére álljon anélkül, hogy egy lépést is tennie kellene mindezekért!

Termékeink között megtalálja a magasságában állítható asztalt, polcokat, csavar-, alkatrész-, doboz-  stb. tartó rekeszeket, számítógépállomásokat, görgős-továbbító egységeket. Mindezt ergonomikusan kialakítva az egészségesebb munkavégzés érdekében.

szabadon választható variációk segítségével szinte bármilyen feladatra és elrendezésre talál megoldást.

Kiváló minőségű német vágóállvány, csomagoló asztal modelleket kínálunk széles választékban. A csomagoló asztalok és tekercstartó, -vágó berendezések kiváló minőségben, ipari használatra készülnek, 1 év garanciával.

A rendszer elemei önállóan is használhatók egyes feladatokra, de az elemekből komplett csomagoló asztalok, csomagoló állomások is összeállíthatóak!

Vegye a kapcsolatot munkatársainkkal, akik minden felmerülő kérdésére válaszolnak.