Csomagoló gépek.

Sous vide berendezések

Ínycsiklandozó falatok, gasztronómiai különlegességek mesterszakács nélkül! Talán ez az eljárás titka: a sous vide készülék olyan ízvilágot varázsol a konyhájába, ami korábban csak a legnevesebb éttermekben volt elérhető.

A szuvidolás lényege, hogy levákuumozott, hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszú időn (órákon, de akár napokon át is) keresztül főzzük a húst vagy zöldséget. Az eredmény: zamatos, ugyanakkor egészséges, vitaminokban és nyomelemekben gazdag ételek.

Hihetetlenül egyszerű technológia, csodás végeredmény. A legtöbb étel elkészíthető sous vide eljárással. Különösen kiváló húsokhoz: omlós, mégsem túlfőtt, lágy, de még szépen szeletelhető lesz. A gyökérzöldségeknek és gyümölcsöknek is előnyére válik a sous vide.

Komplett sous vide szett

Minden, ami az otthoni szuvidoláshoz kell! A komplett sous vide szett tartalmazza az eljárához szükséges vákuumfóliázó és sous vide gépet, illetve 2 tekercs vákuumtömlőt a különböző méretű tasakok elkészítéséhez. Ráadásul most a sous vide készülék áráért az Öné lehet a komplett szett!

A komplett csomag tartalma:

  • Sous vide készülék: 8 literes kád, digitális kijelző, teljesítmény: 800W. Főzési idő: 0-24 óra között, hőmérséklet beállítása 0-99°C között. Egyszerű használat, tisztítás és karbantartás.
  • Vákuumfóliázó gép: kézi indítású automata vákuumozás, akár 30 cm széles tasakhoz is használható. A Pulse opció használatával bármikor leállíthatja vagy elindíthatja a vákuumozási ciklust, így puhább élelmiszereket is vákuumozhat. Egyszerű használat. Vákuumozás nélküli, csak tasaklezáró ciklus is indítható.
  • 1 tekercs 20cm széles 6 méter hosszú légcsatornás vákuumtömlő
  • 1 tekercs 30cm széles 6 méter hosszú légcsatornás vákuumtömlő

Hasznos tippeket a vákuumozáshoz és a vákuumfóliázó gép kezelési útmutatóját megtalálja itt:

Győződjön meg róla, mennyire egyszerű a szuvidolás az Uniotech sous vide berendezésével! Töltse le a kezelési útmutatót itt:

A sous vide szett TOP3 előnye

  1. mindent tartalmaz, ami az otthoni szuvidoláshoz kell
  2. jó árfekvés, hiszen a sous vide készülék áráért a teljes szettet beszerezheti
  3. megbízható, egyszerűen kezelhető gépek

Sous vide bot 150

Kis konyhája van, vagy egyszerűen csak spórolna a hellyel? A szuvidolásról nem kell lemondania, hiszen a sous vide bot lenyűgöző teljesítményt és pontosságot kínál egy nagyon kicsi és hordozható csomagban.

A rudat egyszerűen csak bele kell helyezni a vízzel feltöltött főzőedénybe, és a gép a víz folyamatos keringetésével kíméletesen, alacsony hőmérsékleten, hosszabb idő alatt finom puhára főzi ételeit. A víz melegítése és keringetése a leghatékonyabb módja a hő átadásának, ezért a készülék ideális olyan kis vendéglátóipari vállalkozások számára is, amelyeknek adott időpontra kell elkészíteniük menüsorokat.

Hihetetlenül egyszerűen kezelhető, csak be kell állítani a hőmérsékletet, és már kezdődik is a főzés. A hőfok és a főzési idő egyszerűen beállítható az érintőgombos LED kijelzőn. A sous vide technológia nagy előnye, hogy a hőkezelés alatt nem kell felügyelni az ételeket, a beépített időzítő jelzi, amikor elkészültek.

A beállított hőfokot +- 0,1 °C-os pontossággal tartja.

A sous vide bothoz tartályként különféle főzőedényeket használhat. A készülék hátoldalán található akasztófülnek köszönhetően a gép könnyedén használható sokféle edénnyel. Háztartási és éttermi konyhákban egyaránt kitűnően alkalmazható, mivel a gép keringetési kapacitása 4-22 literig terjed. Bár a készülék kis méretű, képes pontos hőmérsékletre felmelegíteni akár 22 literes vízfürdőket is.

A sous vide bot TOP3 előnye

  1. kompakt mérete miatt egyszerűen tárolható és szállítható
  2. +- 0,1 °C-os pontosságú melegítés
  3. megbízható több napos főzések esetén is
sous vide bot

Kinek ajánljuk, hogy beszerezzen otthonra egy sous vide készüléket?

Ha szeret kísérletezni a konyhában, akkor feltétlenül szerezzen be egy sous vide készüléket, amely lehetővé teszi, hogy az ételeket lassan és pontosan tökéletes hőmérsékletűre főzze – gondoljon csak egy lágytojásra vagy egy közepesen átsült steakre.

Ami korábban rendkívüli figyelmet és több év konyhai tapasztalatot igényelt, azt most teljesen kezdő szakácsok is elkészíthetik. Egyszerűen vákuumtasakba zárja az ételt, behelyezi a vízfürdőbe, beállítja a hőmérsékletet és a főzési időt, és megvárja a végeredményt. A vákuumtasakba zárt fűszerek és összetevők intenzívebben adják át az ízüket, mint a hagyományos főzés során, így tökéletes ételeket készíthetünk.

Az utóbbi években a sous vide technológia a luxusvendéglőkből beszivárgott a háztartásokba is, a készülékek ára is jelentősen csökkent. Ha valaha is érdeklődött a technológia iránt, most itt a legjobb alkalom, hogy kipróbálja. A nagy érdeklődésnek köszönhetően sok sous vide berendezés készül otthoni használatra. Áruk elérhető, használatuk nagyon egyszerű.