Csomagoló anyagok

Raklapok

Frissen fűrészelt nyárfa és fenyőfa alapanyagból készült, UIC-435-2 szabvány szerinti EUR-EPAL raklapokat kínálunk. A raklapok készítése során fokozottan figyelnek a felhasznált deszkák minőségére és méretpontosságára. A raklapok összeállításához jelzett szegeket használnak, a raklapok automatikus gépi szegeléssel kerülnek összeszerelésre. Az elkészült raklapokat szárítják, majd hőkezelik (ISPM 15/IPPC), bélyegezve, angol nyelvű tanúsítvánnyal érkeznek.

  • Méretek: 1200×800×144 mm
  • Statikus terhelhetőség: 4000 kg
  • Dinamikus terhelhetőség: 1500 kg
  • Súly: kb. 25 kg, az intenzívebben szárított raklapok súlya kb. 22-23,5 kg

Az EUR-EPAL raklap alkalmas az Ön összes árujának és termékének hosszú távú, biztonságos tárolására és szállítására. Új raklapokat szállítunk, amelyek megfelelnek az EPAL minőségi irányelveinek. Mivel az Euro raklapok vastag és erős fadeszkákból készülnek, különösen alkalmasak nehéz rakományokhoz.

Az Euro raklap egyik legnagyobb előnye, hogy az európai raklapkészleten belül cserélhető. Az Európai Raklap Szövetség (EPAL) és a Rail Cargo Austria (RCA) 2014. november 1-én megállapodást írt alá a korlátlan csereképességről. A megállapodással a két szervezet véget vetett a 2012. december óta húzódó vitáknak, és megteremtette a működőképes európai raklap pool alapjat. A felek abban is megállapodtak, hogy azok a rakodólapok, amelyek hosszanti oldalán vagy egyik tönkjén az EPAL vagy EUR jelölés található, azok korlátozás nélkül azonnal cserélhetők.

EUR-EPAL raklap, 1200×800×144 mm, UIC 435-2 szabvány
EUR-EPAL raklap, 1200×800×144 mm, UIC 435-2 szabvány

További információkra van szüksége, vagy több raklapot szeretne vásárolni? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlatért!