okmánytasak
31aug

Ezek a csomagolóanyagok könyvelőirodákban is jól jönnek

Nigel Harris angol közgazdász mondta egyszer, hogy az első dolog, amire a könyvelő gyakornokoknak az 1970-es években szüksége volt egy jó öltönyön kívül, az egy jól szervezett aktatáska. Hogy miért? Mert ez tipikusan az a szakma, ahol nem csak az aktuális, hanem a tavalyi dokumentumokra is bármikor szükség lehet, mint ahogy az is jó, ha utána tud nézni valaminek… Ugyan az azóta eltelt 50 évben az irat fogalma hatalmas változáson ment át, és az információk már nem kizárólag papír alapú hordozón kerülnek be a könyvelőirodába, a papír alapú dokumentumok rendszerezése és tárolása ma is ugyanolyan aktuális kérdés. Ehhez mutatunk most néhány hasznos csomagolóanyagot.

Számos irodai alkalmazott munkanapja azzal telik, hogy dokumentumokat kezel és követ nyomon. Noha ez a papírmunka nem tűnik bonyolultnak, könnyen eluralkodhat a káosz, és kifejezetten nehézzé válik előkeresni mondjuk egy pár hónappal ezelőtt beérkezett dokumentumot. Ahhoz, hogy az ügyek haladása gördülékeny és követhető legyen, hogy mindent sikerüljön határidőre lezárni, az iratokat kezelni, rendszerezni kell.

Csomagok, küldemények megjelölése: okmánytasak

A csomagok, küldemények megjelölése, címzése okmánytasakkal gyors és pontos, a fólia védelmet biztosít vízzel, párával, porral szemben. Nem ázik el és nem koszolódik. A termékísérő tasakba helyezett iratok és a rajtuk lévő információ látható, mégis maximálisan védett.

Az okmánytasak nagy előnye, hogy dokumentumok a doboz mellé, és nem a dobozba kerülnek, ahonnan majd elő kell keresni. A fontos iratok mindig kéznél lesznek, mégsem fognak sérülni a tárolás vagy a szállítás során.

Okmánytasak méretek és mennyiségek itt>>

Védelem az üzleti levelezésnek: légpárnás boríték

Ahol fontos a dokumentumok épsége, ott a küldeményeket védeni kell szállítás közben. Ennek legegyszerűbb módja a légpárnás boríték, ami egy térkitöltő csomagolóanyaggal biztosított boríték. Extra védelmet nyújt a küldeményeinek, amelyek tökéletes állapotban jutnak el a címzetthez. Rázkódás, ütődés, eső – a légpárnás boríték a szállítás leghétköznapibb nehézségeit segít leküzdeni.
Légpárnás boríték méretek és árak itt>>

Iratok pormentes védelme: vákuumcsomagolás

Könyvelő- és ügyvédi irodák, nyilvátartási hivatalok archívumai számára kényelmes megoldást jelent a vákuumcsomagolás. A csomagok légmentes zárása biztosítja a tökéletes védelmet, a por- és páramentességet, egyúttal dézsmamentességet is szavatol.

A papír nem fog megsárgulni vákuumcsomagolásban. A papír ugyanis néhány év tárolás után megsárgul, ha oxigénnek van kitéve. Hiába tartjuk sötét szekrényben fontos iratainkat, ha oxidációnak vannak kitéve, meg fognak sárgulni. Egy vákuumfóliázó gép eltávolítja a levegőt, így a papírok nem lesznek kitéve az oxigén hatásának.

Tekintse meg az Uniotech vákuumfóliázó gépeit itt>>