vákuumfóliázó
26aug

3+1 videó a vákuumos fóliahegesztő előnyeiről

A vákuumcsomagolásnak számos előnye van, amikor élelmiszereket akarunk biztonságosan, minél hosszabb eltarthatóság mellett csomagolni. Nem élelmiszeripari termékek esetén is eredményesen használható. Az alábbiakban bemutatunk 3 videót (és egy ráadást), amelyek különböző szempontokból mutatják be a vákuumos fóliahegesztő előnyeit.

Videó #1. Az ipari célra használt vákuumos fóliahegesztő előnyei

A vákuumos fóliahegesztő gépek méretben, teljesítményben, illetve a vákuumcsomagolás kialakításának technológiájában is különböznek. Ennek megfelelően az áruk is különböző. A becsomagolandó termék mérete és a termelési szint irányadó, amikor egy vállalkozás vákuumos fóliázógépet választ.

Ön időt és minőséget kap ajándékba:

Videó #2. Az előnyökről részletesen

A vákuumcsomagolás különféle termékek csomagolásának egyszerű és hatékony módja. Nézzük meg részletesebben, milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy vákuumcsomagolt termék!

9 ok, amiért megéri vákuumfóliázó gépet beszerezni:

Videó #3. Mikor válasszon vákuumos fóliázógépet, és mikor más csomagológépet, például zsugorfóliázót?

Ha a becsomagolt terméket nézzük, első ránézésre talán nem is olyan egyszerű megkülönböztetni őket. Lehet, hogy a különbség nem feltűnő, de tulajdonságait tekintve óriási!

Ennek magyarázata magában a vákuumozás technológiájában keresendő. Vákuumozással eltávolítjuk a levegőt a tasakból, így a termék nem fog oxigénnel érintkezni. A légmentesen zárt csomagolásban vákuum alatt az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak, megőrizve színüket, illatukat. Ez a fő minőségbeli különbség, amit csak a vákuumozással tudunk elérni.

Ebben a videóban röviden összefoglaltuk a különbséget a vákuumos fóliahegesztő és a zsugorfóliázó gép között:

Ráadás: a legnépszerűbb videónk

A vákuumos fóliázógép ma már otthonra is beszerezhető. Egyre több háztartásban jelenik meg, mert hasznos segítséget nyújt az élelmiszerek tárolásában vagy éppen előkészítésében (a sous vide technológiához is szükségünk lesz rá). Akár pénzt is megtakaríthatunk a segítségével! Hogyan? Kiderül abból a videónkból, amire eddig a legtöbben voltak kíváncsiak!

10 szuper tipp, amihez vákuumfóliázóra lesz szükség – amire talán nem is gondolt eddig:

Számos vállalkozásnak segítettünk már megtalálni az ideális vákuumos fóliahegesztőt. Ha Ön is egy vákuumfóliázó beszerzésén gondolkodik, ezeket a szempontokat érdemes figyelembe vennie>>