Hogyan takaríthatunk meg időt és pénzt ipari vákuumfóliázó géppel?
19okt

Elektronikai alkatrészek csomagolása vákuumfóliázó géppel

Az utóbbi évek fejleménye, hogy a vákuumfóliázó gép nem csak az élelmiszeripari egységekben vált nélkülözhetetlenné. Rendkívül széleskörű használatáról egy korábbi blogcikkünkben írtunk, ezúttal azzal fogunk foglalkozni, miért előnyös az elektronikai alkatrészek vákuumcsomagolása, és milyen gépmodelleket használhatunk erre a célra.

Miért érdemes vákuumfóliázó gépet használni az elektronikai alkatrészek csomagolásához?

Az ipari vákuumcsomagolásnak köszönhetően az érzékeny elektronikai cikkek biztonságban vannak a nedvességtől és az oxidációtól, két olyan tényezőtől, amely nagyban veszélyezteti az ilyen típusú termékek épségét és megfelelő működését.

Az Uniotech számos vákuumfóliázó gépet kínál az elektronikai alkatrészek vákuumcsomagolásához, amelyeket a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • Hatékonyság és megbízhatóság: az ipari felhasználásra szánt vákuumcsomagoló gépek nagyon magas munkasebességet garantálnak, sőt, szünet nélkül több órán át használhatók. Természetesen a kopás és amortizáció lassításának érdekében elengedhetetlen, hogy ezek a csomagológépek ellenálló anyagokból készüljenek, mint például a rozsdamentes acél.
  • Magas technológiai szint: a vezérlőpanelek és az érintőkijelzők jelenléte lehetővé teszi a különböző csomagolási paraméterek beállítását az ellenőrzött minőség és a hatékonyság érdekében.
  • Tanúsított minőség: az összes ipari vákuumcsomagoló gép az uniós előírásoknak megfelelően CE tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy megfeleljen a szigorú biztonsági és minőségi előírásoknak.

 

Vákuumfóliázó gépek elektronikai alkatrészek csomagolásához

Lássunk néhány modellt, amely ajánlott (többek között) elektronikus alkatrészek csomagolásához!

Minipack-Torre MV 50 SWING Inox: ez a duplakamrás vákuumcsomagoló gép 620 mm-es hegesztőszállal rendelkezik. A tolókamrás zárószerkezet nagy csomagolási sebességet garantál, a rozsdamentes acélszerkezet pedig rendkívül időtállóvá és megbízhatóvá teszi a gépet. Ez a csomagológép analóg térfogat érzékelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vákuumfok ellenőrzését a csomagolási folyamat során. Mindezek a jellemzők tökéletessé teszik a gépet az elektronikai alkatrészek és más ipari kis alkatrészek csomagolására.

Minipack-Torre MV 75 SWING Inox: az előző modellhez hasonlóan ez a vákuumcsomagoló gép is rozsdamentes acélból készült, CE tanúsítvánnyal rendelkezik. További előnyei:

  • vákuumciklus megszakítással
  • Soft-Air berendezés a levegőszabályozott visszavezetésének biztosítására, alapfelszereltségként
  • időzített vákuumérzékelés
  • 10 testreszabható program

 
Minipack-Torre MV 95 SWING Inox: ez a gép 1100 mm-es hegesztőszállal rendelkezik, és a SWING termékcsalád legnagyobb modellje, amely ideális nagyobb elektronikai alkatrészek csomagolásához. A nagy csomagolási sebesség és a vákuumszabályozáshoz szükséges analóg érzékelő mellett ez a berendezés lehetővé teszi akár 10 különböző program tárolását is, egy kisfeszültségű digitális panel segítségével.

További információra van szüksége az elektronikai alkatrészek vákuumcsomagolásáról? Itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek!