Kézi csomagológép: a legjobb választás kisvállalkozásoknak
15aug

Kézi csomagológép: a legjobb választás kisvállalkozásoknak

A kézi csomagológép a legjobb megoldás, ha személyre szabott és kiváló minőségű csomagolást kell gyártania. A kézi csomagológépet sokszor tévesen a régi, elavult technológiákkal azonosítják, holott a kifejezés csupán arra utal, hogy a gép nem teljesen automatizált, legtöbbször egy kezelőre van szükség a működtetéséhez. Fedezze fel az előnyeit!

Ha kisvállalkozásban dolgozik, nincs szüksége olyan csomagológépre, amely nagy mennyiségeket kezel és nagy teljesítménnyel dolgozik: ezért lehet a kézi csomagológép a megfelelő megoldás.

Általában egy közepes-kisméretű vállalkozásnak olyan csomagológépre van szüksége, amely nem fogyaszt sokat, de garantálja a legnagyobb pontosságot és mindenekelőtt a sokoldalúságot.

A kézi csomagológép választása nem jelenti a praktikum és a funkcionalitás feláldozását. És nem jelenti azt sem, hogy a csomagolás minősége terén kompromisszumot kellene kötni.

Milyen előnyei vannak a kézi csomagológépnek?

Maximális pontosságú működés: amikor nem sorozatgyártásról van szó, és nem kell nagy mennyiségeket csomagolni, a csomagolandó termék típusától függően egyedi csomagolási eljárásokat alkalmazhat, így az adott tárgy vagy élelmiszer számára a lehető legjobb csomagolást választhatja ki.

Teljes hőmérséklet-szabályozás a csomagolási folyamat során: a gép nem tud túlmelegedni vagy kihűlni, mivel a hőmérsékletet kézzel állítják be, és a gépet kezelő személy kontroll alatt tartja a teljes folyamatot.

Minimális energiapazarlás: a gép nem dolgozik folyamatosan, ezért nem marad feleslegesen bekapcsolva, és nem működik üresen. Csak akkor kapcsol be, amikor használják, és csak addig, amíg szükséges. Nem egy perccel sem többet vagy kevesebbet.

Könnyű használat: Általában a kézi csomagológépek használata rendkívül egyszerű. Nem igényelnek nagy technikai tudást, és kevésbé tapasztalt személyzet is használhatja őket.

Sokoldalúság: A kézi csomagológépet kézzel kell beállítani, és a csomagolandó termékeknek megfelelően testre szabható. Többféle csomagolást készíthet ugyanazzal a géppel.

Kézi csomagológép az Uniotechtől

Népszerű kézi csomagológépeink:

  • Stretchfóliázó gép dobozok gyors csomagolásához: a gép segítségével kényelmesen és gyorsan becsomagolható bármilyen kartondoboz vagy termék, könnyen biztosítható a védelme a szállítás és a tárolás alatt.
  • Egylépéses zsugorfóliázó gép: a kezelő behelyezi a terméket a fóliába, majd a zsugorító kamrába. A gép lezárja a csomagolást, aztán hő segítségével a fóliát rázsugorítja a termékre. Egy tapasztalt gépkezelő 8-12 terméket képes csomagolni percenként.
  • Tasakoló gép: kis mennyiségű termék gyors tasakolásához. Egyetlen géppel különböző méretű és anyagú tasakokat gyárthatunk, a friss pékárutól az apró alkatrészekig bármit becsomagolhatunk a segítségével.
  • Asztali vákuumfóliázó gép: kis fogyasztású, kis helyigényű gépek háztartási és kisipari felhasználásra. A tasak és benne a csomagolandó termék a folyamat alatt a gépen kívül marad. A gép eltávolítja a levegőt, majd lehegeszti a tasakot.
  • Térkitöltő gyártó gépek: változatos anyagokból, használt kartondobozból, fóliatömlőből, papírból gyárthatunk a segítségükkel áruvédelmi csomagolóanyagot. Hogy melyiket választjuk az attól függ, milyen terméket csomagolunk, és pontosan milyen védelemre van szükségünk.

 

Kérdése van a kézi csomagológépek kapcsán? Szeretné megnézni valamelyiket működés közben? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink szívesen segítenek>>