kézi csomagológép
20jún

Kézi csomagológép dobozok gyors csomagolásához

A csomagolódobozok stretchfóliázása még soha nem volt ennyire egyszerű! Kapcsolja be a csomagológépet, helyezze a dobozt a forgóasztalra, és rögzítse a stretchfóliát a doboz aljához. Ha szükséges, használja a pneumatikus kart a doboz rögzítéséhez. Ezután a pedál megnyomásával kezdje el forgatni az asztalt, és a doboz alján 2-3 fordulatot végrehajtva csomagolja be a dobozt ügyelve arra, hogy minden fordulatnál kissé átfedje a fóliát. A pedál elengedésekor az asztal megáll, és levághatja a fóliát. Fordítsa a dobozt az oldalára, és ismételje meg a műveletet. Ennyire egyszerű: egy kézi csomagológép segítségével kényelmesen és gyorsan becsomagolható bármilyen kartondoboz, könnyen biztosítható a védelme a szállítás és a tárolás alatt.

Ezen vállalkozások számára kifejezetten előnyös egy kézi csomagológép

Az FP BOX félautomata stretchfóliázó gép ideális kartondobozok csomagolásához. A kis méretű kartondobozok jól használhatóak olyan termékekhez, mint a könyvek, jegyzetfüzetek, gyógyszeripari termékek, elektromos és háztartási készülékek, könnyű és nehéz gépipari termékek, élelmiszeripari termékek, ruházati cikkek, számítógépes alkatrészek, kézműves termékek, illetve festéket, folyadékokat, kenőanyagokat stb. tartalmazó dobozok.

Kiválóan alkalmas olyan kis tömegű árukhoz, amelyeket kézzel lehet betölteni, csomagolni, majd kivenni a gépből. Webáruházak, logisztikai cégek is remekül hasznosíthatják.

Az asztal forgása motoros, pedállal aktiválható és szabályozható sebességű, a fel- és leszálló fóliakocsi mozgatása kézzel történik. A kezelő kényelmesen a gép közelében állhat, és gyorsan becsomagolhatja a kartondobozokat/termékeket (akár egymásra helyezett dobozokat is). A fólia pontos felhelyezésének köszönhetően a csomagolási költségek alacsonyak.

Az FP BOX félautomata stretchfóliázó gép jellemzői:

  • Olcsó módszert biztosít a kartondobozok és hasonló termékek védelmére a nedvességtől és a szállítás közbeni sérülésektől.
  • Sztreccsfóliát használ a csomagoláshoz.
  • Kétirányú csomagolást biztosít.
  • Könnyű rakományok könnyű kezelése.
  • A doboz minden oldala védett, teljes csomagolás.
  • Maximális tömeg: 200 kg.
  • Kézi csomagológép: félautomata, ami jelentősen gyorsabb csomagolást jelent, mint a manuális.
  • Teljesítmény: 30-75 doboz/óra.

 

A csomagológép 200 kg-ig terjedő tömegű termékekhez alkalmas (ami extra terhelhetőséget jelent, mivel a hasonló stretchfóliázó gépek többsége csak 100 kg-ig terhelhető), és csak 220 V és 0,37 kW áramellátást igényel.

Kézi csomagológép az Uniotechtől

2006 óta vagyunk jelen a csomagológépek és csomagolóanyagok forgalmazásának, később gyártásának területén, segítve ügyfeleinket abban, hogy a konkrét és valós igényeiknek legmegfelelőbb terméket válasszák ki.

Erősségeink a versenyképes árak, a termékek 90%-ának raktárról való elérhetősége, a pótalkatrészek biztosítása, valamint a belső műhelyünknek köszönhetően a módosítások és javítások nagyon rövid időn belüli elvégzésének lehetősége. Egyedi csomagológépet szeretne, vagy árajánlatot kérne? Forduljon bizalommal kollégáinkhoz>>