Gépi vagy kézi pántológép: melyik a megfelelő a vállalkozása számára?
25jan

Az elektromos kézi pántológép szinte bármilyen környezetben működőképes

A kézi pántológép ideális megoldást kínál a szállítmányok szállítás előtti rögzítésére vagy közép- és hosszú távú tárolásra. Akár egy csomagot rögzít a raklaphoz, vagy egy csomagot köt össze egy másikkal, esetleg egy dobozt szeretne biztonságosan lezárni, a pántszalag szinte bármit rögzíthet, a törékeny termékektől kezdve a terjedelmes rakományokig.

A kézi pántológépek tökéletes középutat jelentenek a teljesen automata gépek és a kézi pántolás között. Fő előnyük a kézi pántológépeknél megszokott hordozhatóság, a sebesség és a teljesítmény tekintetében pedig megközelít egy félautomata pántológépet.

Ezek a kézi készülékek megfeszítik és hegesztéssel lezárják a pántszalagot, kapcsok vagy csatok nélkül. Akkumulátorral működnek, és gyakran ergonómikus kialakítással készültek, hogy használatuk során csökkentsék a fáradtságot. Használatuk nagyon egyszerű, többnyire érintőképernyős.

Magunkkal vihetjük a pántolás helyszínére, vagy szabadon mozoghatunk a raktárban. Gondoljon egy olyan helyzetre, amikor jobb lenne a pántológépet az áruhoz vinnie, nem pedig az árut a pántológéphez. A kézi pántológép szabadságot ad Önnek, hogy rugalmasabban tudjon eljárni!

A megfizethetőség egy másik fontos szempont. A kézi pántológépek kis méretű berendezések, amelyek nem igényelnek jelentős tőkebefektetést, és a későbbiekben segédanyagokat sem.

Hol használnak elsősorban kézi pántológépet?

A kézi pántológép használatának egyértelmű előnye, hogy szinte bármilyen környezetben működőképes. Ezenkívül hordozhatósága miatt ideális, ha gyakran kell egyedi körülmények között pántolni (változatos helyszínek, áramforrás hiánya stb.). Ez vezetett a kézi pántológépek elterjedt használatához bizonyos iparágakban, például a nehéziparban, a vegyiparban, a textiliparban, a logisztikai ágazatban és a mezőgazdaságban.

Hogyan határozhatja meg, melyik a megfelelő pántológép az Ön vállalkozása számára?

Számos tényezőt kell figyelembe vennie, amikor meghatározza a vállalkozásának megfelelő pántolási alkalmazást. A naponta pántolást igénylő csomagok mennyisége azonban jó kiindulási mutató lehet. Ha csak néhány csomagot kell biztosítani, a kézi pántolás is elegendő lehet. Ha ennél több, akkor a pántológépek által kínált sebesség bölcs befektetésnek bizonyulhat. Ne feledje, az idő pénz.

Nem tudja, hogy melyik pántolási módszer a megfelelő az Ön vállalkozásának? Beszéljen még ma egyik csomagolástechnológusunkkal! Közel 20 éves iparági tapasztalatunkkal rendelkezünk a szükséges ismeretekkel, hogy tanácsot adjunk az Ön igényeinek legmegfelelőbb pántolási megoldásról.

Acél és műanyag (PP és PET) pántszalagokat, valamint automata és félautomata gépeket, mechanikus kézi pántológépeket és akkumulátoros kézi pántológépeket tartunk raktáron. Fedezze fel pántolási kínálatunkat még ma, és biztosítsa áruját megfelelően!