TOP 5 ok, amiért megéri nyomtatott ragasztószalagra váltani
11jan

TOP 5 ok, amiért megéri nyomtatott ragasztószalagra váltani

Az utóbbi években megugrott azon cégek száma, amelyek nyomtatott ragasztószalagot használnak sima tapadószalag helyett. Nyilván nagy szerepe volt ebben a világszerte népszerű cégek csomagolási gyakorlatának (Amazon, Ebay, Apple stb.). Ezek a vállalkozások felismerték, hogy a csomagolás ma már a vásárlói élmény része, és a professzionális megjelenésű csomagolás azonnal növeli a márka ismertségét és elismertségét. A logózott ragasztószalag költséghatékony módon tudja számukra biztosítani a professzionális csomagolást.

Nyomtatott ragasztószalag vagy egyszerű sima? Lássuk a fő különbségeket!

1. Segít kitűnni a versenytársakkal folytatott küzdelemben

Az egyik legnyilvánvalóbb módja annak, ahogy a nyomtatott ragasztószalag segíti vállalkozását az, hogy segít kitűnni a versenytársak közül. Minél többen és többször találkoznak a logójával, weboldalával, annál jobb. Az ügyfelek nagyobb valószínűséggel keresik fel újra cégét, ha felismerhető és következetes márkaépítéssel rendelkezik. Emellett professzionálisabbnak tűnik, és azt mutatja, hogy valóban törődik a vállalkozása megjelenésével is. Ez hozzájárul a fogyasztók bizalmának növeléséhez az Ön vállalkozása és termékei iránt.

2. Megnehezíti azok dolgát, akik a dobozt szeretnék megdézsmálni

Egy másik nagy előnye, hogy az egyedi ragasztószalagot nehéz hamisítani. Ha valaki felnyitja a dobozt, meg kellene találja a módját, hogy újra lezárja. Sima tapadószalaggal ez nem jelentene gondot, egyedivel viszont már bonyolult. A szállítás közbeni dézsmálásra azonnal fény derül. A nyomtatott ragasztószalag így segíthet abban, hogy biztos lehessen benne, a csomagjához nem nyúltak hozzá.

3. Csökkenti a csomagolási költségeket

Az egyedi szalagok költséghatékony módon teszik láthatóvá a márkáját. Csak sima kartondobozokra van szüksége (és nem nyomtatottra), amelyekre egyszerűen ráragasztja az egyedi szalagot a márkajelzéshez. Egy egyszerű csomagolódobozt azonnal egyedi csomagolássá változtat.

4. Növeli az azonosíthatóságot

A felismerhető szalag használatával a termék sokkal könnyebben azonosíthatóvá válik. Ez szállítás és raktározás közben is hasznos. Ha például csomagja eltűnne szállítás közben, az egyedi szalagnak köszönhetően könnyebb lenne visszaszerezni. Egyes nyomtatott szalagok tartalmazhatnak tételszámot is a hivatkozás és a nyomon követhetőség érdekében, ezek az élelmiszeriparban és az egészségügyben használatosak.

5. Csomagkezelési utasításokat is nyomtathat rá

A szalagra nyomtatott egyértelmű utasítások tájékoztatnak arról, hogy a tartalom törékeny, vagy függőlegesen kell tartani, vagy akár hűtőtárolást igényel. Így egyszerűvé válik a csomag kezelése.

Nyomtatott ragasztószalag az Uniotechtől

Az Uniotechnél megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkezünk ahhoz, hogy tanácsot adjunk Önnek a leghatékonyabb és leggazdaságosabb egyedi szalag kiválasztásához. Saját gyártású nyomtatott ragasztószalagjaink jellemzői:

  • Lézergravírozóval készült klisé. A legmagasabb minőséget képviseljük, mert lézergravírozóval olyan részletgazdag ábrák és minták készülhetnek, amit más technológia nem képes biztosítani. A nyomat hossza 0-400 mm tartományban tetszőleges lehet.
  • Ofszetnyomtatás. Egyenletesen magas minőségű nyomtatást eredményez.
  • Különböző szélességű szalagok. Maximum 150 mm széles lehet, de gyárthatunk 75, 50 és 25 mm szélességű tapadószalagot is.
  • Különböző hosszúságú szalagok. Általános szalaghosszúságok: kézi szalagok esetén 33–66 m, gépi szalagok esetén 900–990 m. Megrendelésre más hosszúságot is tekercselünk.
  • BOPP szalagok.

 

Ez a költséghatékony termék segít a vállalkozásoknak kitűnni a zsúfolt piacon, és hűséges ügyfélkört építeni. Használja ki Ön is a nyomtatott ragasztószalagban rejlő lehetőségeket, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!