Önjáró fóliázó gép: sokoldalú gép sokféle raklaphoz!
27dec

Önjáró fóliázó gép: sokoldalú gép sokféle raklaphoz!

Raklapcsomagoló robot? Az önjáró fóliázó gép egy automata, hordozható, kerekeken guruló stretchfóliázó gép. Egyesek talán azonnal látják az egyedi megoldásokat, amelyeket ez a rendszer kínál, másokat pedig csak lenyűgöz ennek a forgó kis raklapcsomagolónak a működése. Ebben a blogcikkben az önjáró raklapcsomagoló előnyeit tárgyaljuk, és segítünk felmérni, hogy a stretchcsomagoló robot megfelelő-e az Ön vállalkozása számára.

Ahhoz, hogy a megértsük, mely gépek tudják a legtöbbet nyújtani számunkra, először is meg kell térképeznünk a saját lehetőségeinket. A nagy létesítmények gyakran helyhiánnyal küzdenek, ami nehézkessé és irreálissá teszi egy nagy berendezés beszerzését. Ha az Ön létesítménye nem tud kezelni egy új, gigantikus gépet, vagy nincs hely egy külön terület kialakítására a raklapfóliázás számára, akkor az önjáró fóliázó gép lehet a megfelelő választás.

Az önjáró raklapfóliázó akkor is tökéletes választás, ha egy létesítményen belül több helyszínen is csomagolnak rakományokat. A gép gyorsan és könnyen oda mozoghat, ahol szükség van rá. Ez biztosítja azt a rugalmasságot, hogy a stretchfóliázót bármikor oda viheti, ahol szükség van rá. Változás a termékpalettán, szezonalitás? Ez a rendszer biztosíthatja a szükséges rugalmasságot.

A kényelmet, amit ez a gép biztosít, nem csak önmagáért szeretjük. A gép kiváló hordozhatósága egyszerű módja a termelékenység és a hatékonyság növelésének. A gép akkumulátorral működik, így nem igényel konnektort. Csak arról kell gondoskodni, hogy az akkumulátora mindig fel legyen töltve.

Ideális nagy térfogatú, nehéz raklapokhoz

A csomagolandó raklapok mérete és tömege az egyik legfontosabb kiindulópont, amikor raklapcsomagoló gépet választunk. Az önjáró fóliázó gép a faiparban, építőiparban használatos raklapokkal is megbirkózik.

Ha rendszeresen csomagol nehéz, hosszú vagy széles rakományokat, akkor megkönnyíti a dolgát, ha a rakomány a padlón marad. A forgótányéros stretchfóliázó gépek súly- és méretkorlátozással rendelkeznek. Ha egy önjáró gépet használ, nem kell aggódnia emiatt. Bármilyen súlyú raklapot vagy bármilyen formájú raklapot gond nélkül becsomagolhat. A gép lehetővé teszi, hogy a raklaprakományok a padlón maradjanak.

Az egyik gyakori probléma, amibe egyes létesítmények gyakran ütköznek, a raklapos rakományok stabilitásának hiánya. Az önjáró stretchcsomagoló ebben az esetben is tud segíteni. A szabálytalanabb rakományok esetében jól használható, mivel bármilyen hosszúságú és súlyú raklapot képes becsomagolni.

Az önjáró fóliázó gép további előnyei

Könnyen kezelhető. Érintőképernyős vezérlése annyira egyszerű, hogy gyakorlatilag bárki meg tudja csinálni. A gép beállításait kell átbeszélni egy csomagolástechnológussal, melyik rakathoz melyik programot használjuk, és innentől kezdve gyerekjáték a raklapcsomagolás.

Kevesebb csomagolóanyag. A legújabb technológiának köszönhetően az önjáró csomagológépek fóliafelhasználása a minimálisra csökkentett. Ez annyit jelent, hogy Ön kevesebbet költ fóliára, és pénzt takarít meg.

Kényelem. A csomagolási műveletet rendkívül praktikussá teszi azzal, hogy a csomagolandó rakatokat nem kell mozgatni, a gépet magát pedig ott és akkor üzemeljük be, amikor szeretnénk.

Fedezze fel a PKG Motion önjáró fóliázó gépet!

Kínálatunkban megtalálja az önjáró fóliázó gépet is: a PKG Motion a legkülönfélébb rakományos csomagolására alkalmas! 99 programhely áll rendelkezésre, 4 féle fóliatartó kocsi választható hozzá. Extra igényként alacsony belmagasságú kivitel is kérhető. Nézze meg a gép főbb csomagolási programjait itt!