Hogyan pántoljunk egy raklapot akkumulátoros pántológéppel?
20dec

Hogyan pántoljunk egy raklapot akkumulátoros pántológéppel?

Az akkumulátoros pántológépek páratlan teljesítményt, hordozhatóságot és sokoldalúságot biztosítanak bármely ipari területen. Ezenkívül minden akkumulátoros kézi pántológépet úgy terveztek, hogy könnyen kezelhető és karbantartható legyen. Olyan ergonomikus és könnyű gépekről van szó, amelyek könnyen kezelhetők, és hosszú használat során sem jelentenek fizikai megerőltetést a kezelő számára.

Az akkumulátoros pántológép használata lépésről lépésre

1. lépés

A pántszalagtartó kocsiról húzza le a megfelelő mennyiségű pántszalagot a pántolandó termék köré, ügyelve arra, hogy a pántszalag egymásra helyezésekor a szalag vége alulra kerüljön, felülre a folytonos szalag.

2. lépés

Helyezzük egymásra a pántszalagokat, tegyük a gépbe a pántológép karjának felhúzásával és rögzítsük a pántológéppel a kar visszaengedésével. Figyeljünk arra, hogy a pántszalagok fedésben legyenek egyenesen fussanak. Szükség esetén igazítsuk meg.

3. lépés

Feszítsük meg a pántszalagot (géptípustól függően manuális vagy automata módon) a megfelelő feszességgel.

4. lépés

A pántszalag végtelenítése hegesztéssel történik (manuális vagy automata módon). Figyeljünk az optimális hegesztési idő beállítására, amely függ a pántszalag minőségétől, vastagságától.

A hegesztés után a vágás automatán megtörténik.

5. lépés

A gépet oldjuk ki a pántológép karjának felemelésével és húzzuk le jobbra a pántszalagról.

Az Uniotech akkumulátoros pántológépeinek előnyei

  • A gépek tervezésénél kiemelt szempont volt az ergonómia.
  • Könnyű és könnyen kezelhető.
  • Jobb teljesítmény minimális adatfelhasználás mellett. Az érintőpaneles irányítás előnye, hogy egyetlen érintéssel módosítható a feszítési erő nagysága vagy a hegesztési idő hossza.
  • Egyenletes eredmények.
  • Gazdaságos megoldás.

 

Az Uniotechnél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű akkumulátoros pántológépeket biztosítsunk. Kapcsolatban állunk olyan vezető pántológépgyártókkal, mint az Orgapack vagy az Itatools, amelyek már hosszú éve látják el a piacot kézi pántológépekkel, és a legújabb technológiákat építik be gépeikbe.

Beszéljen még ma csapatunkkal az általunk kínált akkumulátoros pántológépek átfogó választékáról! Szívesen segítünk, hogy olyan gépet válasszon, ami nagyságrendekkel megkönnyíti majd a pántolást a cégében. Teljes körű szervizelést biztosítunk!