Szezonális csomagológép bérlés – akár 1 hónapra is!
30nov

Szezonális csomagológép bérlés – akár 1 hónapra is!

Elérkezik a december, és sok vállalkozásban a dolgok kezdenek felpörögni. Ahogy közeledik az ünnepi szezon, a termékek lekerülnek a polcokról, a termelés alig tud lépést tartani a kereslettel. Most igazán jól jönne egy csomagológép, hogy hatékonyabban tudjanak teljesíteni! Egy (vagy több) csomagolóberendezés bérlése olyan lehetőség, amelyet talán még nem vett figyelembe, pedig jelentős előnyökkel jár a vásárlással szemben, különösen akkor, amikor a vállalkozása még növekedésben van.

A vásárlással járó előzetes költségek töredékéért kiváló minőségű berendezéseket tudunk Önnek biztosítani, és napokon belül üzembe helyezni. Nincs szükség nagy befektetésre, nincsenek karbantartási vagy javítási költségek, és rugalmasan cserélheti a berendezéseket, ha igényei változnak. A bérlés alacsony kockázatú módja annak, hogy a vásárlással járó pénzügyi kötelezettségvállalás nélkül szerezze be a termelési eszközöket, amelyekkel vállalkozását a következő szintre emelheti.

Egy csomagológép bérlése az egyik legokosabb üzleti lépés lehet

Vállalkozásának csomagológépre van szüksége, de csak meghatározott, rövid időre? Szezonális tevékenysége miatt csak az év bizonyos szakában használna csomagológépet? Ha az Ön vállalkozásában is nagy szerepet játszik a szezonalitás, akkor természetes, hogy a felszerelési igények gyorsan változnak, és Ön nem akarja, hogy az év nagy részében a berendezések használatlanul álljanak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ideális csomagológépnek a hatékonyság és a gyorsaság mellett a költségvetés szempontjából is meg kell felelnie. A bérlés lehetőséget ad arra, hogy a berendezés máris pénzt termeljen Önnek, miközben a döntés az Ön kezében van, hogy megtartja-e vagy sem.

Miután megkapta a csomagológépet, a bérleti feltételektől függően olyan hosszú vagy rövid ideig használhatja, ameddig csak szüksége van rá. Ha úgy dönt, hogy a gépet megtartaná, akár meg is vásárolhatja tőlünk. Így tesztelheti a berendezést, ellenőrizheti, hogy az az Ön termelési szabványainak megfelelően fog teljesíteni, miközben csapata is megbarátkozik az új gép használatával.

Egy csomagológép bérlésével pénzt takarít meg

A csomagológépek bérlése okos lépés bármely kisvállalkozás számára:

Nagy összegeket takaríthat meg. A csomagológépek megvásárlása akár több százezer forintba is kerülhet, ami egy új vállkozás számára hatalmas költség. A bérléssel a szükséges berendezésekhez a költségek töredékéért, jutányos havi díjért juthat hozzá, és ha az üzlete fellendült, a későbbiekben bármikor megvásárolhatja őket.

Rugalmasság felsőfokon. Ha bérel, nem kötődik egyetlen géptípushoz. Ahogy vállalkozása növekszik és igényei változnak, könnyedén nagyobb vagy fejlettebb modellre válthat. Vagy ha egy gépről kiderül, hogy felesleges, egyszerűen visszaadhatja. Ráadásul, ha tőlünk bérel, és gyorsan szüksége van egy új megoldásra, hamar, akár 48 órán belül leszállítjuk Önnek!

Csökkenti a karbantartási költségeket. A bérlés azt jelenti, hogy mi, az Uniotech gondoskodunk arról, hogy a gép működőképes legyen, és fedezzük a szokásos karbantartási költségeket. A gép szállítása is a mi feladatunk.

Akár 1 hónapra is bérelhet. Minimálisra csökkentettük a bérleti idő alsó határát, így Ön nem vállal kockázatot.

Összefoglalva

A bérlés megfizethető megoldás, ami rugalmasságot biztosít. Ahogy vállalkozása növekszik, könnyedén nagyobb gépet bérelhet. Ha a dolgok lelassulnak, nem bérli tovább a berendezést. A csomagológépek bérlése azt jelenti, hogy a pénzét az igazán fontos dolgokba fektetheti, mint például az ügyfélkör bővítése, egy termék fejlesztése vagy személyzetfelvétel.

Ne pazarolja az idejét a legújabb és legjobb csomagológépek kutatására, hanem koncentráljon arra, amihez a legjobban ért, a vállalkozásának működtetésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk eldönteni, hogy milyen csomagológépet érdemes bérelnie!