Ezért jó választás a kézi pántológép
11okt

Hogyan könnyíti meg a csomagolást egy akkumulátoros kézi pántológép?

A sikeres vállalkozás működtetésének számos kulcsa van. Az egyik legfontosabb a hatékonyság. Mit jelent ez a csomagolásra nézve? A termékek szállítása során a hatékony csomagolási folyamat azt jelenti, hogy gyorsabban tudja szállítani a termékeket, több megrendelést tud teljesíteni, akár csúcsszezonban is tudja tartani a tempót. Elégedett ügyfelek, visszatérő vásárlók – egyik siker hozza a másikat.

Kinek van szüksége akkumulátoros kézi pántológépre?

Hogyan tudjuk felgyorsítani a csomagolási folyamatot? A csomagolási folyamat felgyorsításának egyik módja az akkumulátoros kézi pántológép használata. Ez a kis gép három funkciót egyesít: a feszítést, a lezárást és a vágást, így sok olyan stressztől és feszültségtől szabadít meg, amely a kézi, mechanikus pántolószerszámok használatából adódhat. Ideális olyan környezetekben, ahol naponta sok terméket kell pántolni, és ezt gyorsan kell megtenni. Jellegzetesen nehéz termékek pántolásáról, kötegeléséről van szó. A kézi pántolószerszámok használata nem csak hosszabb időt vesz igénybe egy csomag befejezéséhez, de túlterhelési sérüléseket is okozhat az alkalmazottaknak, ha egy adott napon sok rakatot kell csomagolniuk.

Mi a helyzet az akkumulátorral?

Az akkumulátoros pántológépek kivehető akkumulátorral rendelkeznek, hasonlóan az olyan kerti szerszámokhoz, mint a sövénynyírók és a lombfúvók. Ezek az akkumulátorok kivehetők és elhelyezhetők a gyorstöltő állomáson, így kevesebb mint egy óra alatt használatra készek. Az ORT-260 akkumulátoros kézi elektromos pántológép Bosch akkumulátorát például 15-30 perc alatt lehet feltölteni.

Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 800 pántolás is végrehajtható, az igénybevétel mértékétől függően.

Egyes modellek két akkumulátorral érkeznek, ezzel is garantálva a folyamatos munka lehetőségét.

Miért éri meg beszerezni?

Akár nagyméretű, akár nehéz csomagokról van szó, akár mindkettőről, a hatékonyságot növeli, ha elektromos kézi pántológépet használ a csomagolási folyamathoz. Alkalmazottai értékelni fogják a könnyű használatot és a megnövekedett hatékonyságot, különösen a zsúfolt ünnepi szezonban. Az ügyfelei, megrendelői értékelik majd a gyors szállítási időt és a professzionális csomagolást, amely a szállítás során biztonságban tartja termékeiket.

Kézi pántológép az Uniotechtől

Az Uniotechnél mindent megtalál, amire szüksége van a megbízható és hatékony csomagolási és szállítási folyamat megvalósításához, függetlenül attól, hogy mit csomagol. Dunakeszin található telephelyünkön csomagolóanyagok széles választékát vásárolhatja meg raktárról, és tesztelheti a kiszemelt csomagológépet (ami akár egy akkumulátoros kézi pántológép is lehet) a vásárlás előtt! Hívjon minket még ma a (+36) 27 504 770-es telefonszámon, küldjön e-mailt az info@uniotech.hu címre, vagy lépjen kapcsolatba velünk online!