automata csomagológép
14szept

5 ok, amiért az automata csomagológép gyors megtérülést biztosít

Minden vállalkozó fejében megfordul, hogyan tudná állandó kiadásait csökkenteni egy egyébként is turbulens időszakban. Egy termelőegység számára, ahol napi több száz vagy több ezer terméket csomagolnak, a csomagolás automatizálása az egyik járható út. Az automatizálás kétségtelenül beruházást jelent, de nézzük meg, valójában milyen időtávval érdemes számolni akkor, ha a valós megtérülésre vagyunk kíváncsiak egy automata csomagológép esetén.

Az automatizált csomagolás az a folyamat, amelynek során a gépek nagyon minimális emberi beavatkozással csomagolják a termékeket. Az igényektől függően lehet szó egyetlen gép megvásárlásáról, de akár olyan gépsorról is, ami robotikai integrációt is tartalmaz, hogy a csomagolás minden lépése zökkenőmentesen valósuljon meg az elejétől a végéig.

Mi történik, amikor automata csomagológép kerül a termelőegységbe?

Egy automatizált csomagolósor megváltoztatja a termelőegység életét. Az automata csomagológépek használatának öt legfontosabb következménye:

1. Fokozott hatékonyság mindenütt

Kevesebb idő alatt, kevesebb erőfeszítéssel többet csomagol. Az automata csomagológép tökéletesen csomagol a nap 24 órájában. Csökkenti a lemaradás vagy a hibázás lehetőségét. Egyszerűen gyorsabb és ellenőrzöttebb. Lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak a kiemelt fontosságú feladatokra összpontosíthassanak, hogy vállalkozása a lehető leggördülékenyebben működjön.

2. 24/7/365

A gépeknek nincs szükségük ebédszünetre vagy fizetett szabadidőre. Automatizált gépsorát napi három műszakban, egész héten át működtetheti, csökkentve ezzel a munkaerőköltségeket és mérsékelve az alkalmazottak sérülésveszélyét.

3. Kiszámítható

Az automatizált csomagolás állandó, megbízható eredményeket biztosít csomagolási projektjei számára. Speciális környezetben dolgozik? (Például túl magas hőmérséklet vagy kevés a rendelkezésre álló tér.) Az Uniotech csomagolástechnológusai személyre szabják, és a vállalkozás követelményeihez és igényeihez igazítják a csomagolóberendezéseket. Egyedi megoldásainkról bővebben itt olvashat.

4. Elégedett ügyfelek

Ha igényes csomagolást használunk, jobb esélyekkel tudjuk értékesíteni, sőt arra is
nagy esélyünk van, hogy a vásárló megmutatja környezetének azt, jó hírünket viszi. Az olyan pozitív élmények, mint egy szépen csomagolt termék kibontása, rögzülnek a vásárlóban és legközelebb is minket fog választani.

5. Egyszerűbb folyamatok a cégben

Ha kevesebb embert kell irányítania, ha gyorsabb a gyártási idő, ha alig vagy egyáltalán nem lát hibát, és ha összességében nagyon elégedett a végeredménnyel, az mindenképp egyszerűsít a teendőkön.

Automata csomagológép az Uniotechtől

Eljött az ideje, hogy növelje a vállalkozása teljesítményét? Az Uniotechben megbízható partnert talál a feladathoz. Tudjuk, nincs két ügyfél, akinek pontosan ugyanazok az igényei lennének. Ezért biztosítunk lépésről lépésre haladó, ügyfélközpontú értékesítési folyamatot és folyamatos támogatást a projekt teljes időtartama alatt. A befektetés megtérülésének ideje is vállalkozásonként változó, segítünk ezt is kiszámítani! Vegye fel velünk a kapcsolatot itt>>