Melyik a legolcsóbb térkitöltő csomagolás?
28márc

Melyik a legolcsóbb térkitöltő csomagolás?

Amikor egy terméket csomagolódobozba helyezünk, elkerülhetetlenül marad egy kis extra kitöltetlen hely. Ezek az üres terek megpecsételhetik a termék szállítás közbeni sorsát, mivel sérülésekhez vezethetnek. Gyakori, hogy egy dobozt többször is átdobnak teherautóról teherautóra, amíg végül az ügyfélnél landol. Minél jobban elmozdulhat a dobozban lévő termék, annál nagyobb a valószínűsége, hogy az ütődések és a rezgések miatt sérül a termék. A termék tökéletes védelme és a szállítás közbeni árukár csökkentése indokolja a térkitöltő csomagolóanyagok használatát.

A térkitöltő anyagok választéka ma már hatalmas, a mindenki által ismert légpárnás fóliától a szofisztikált habcsomagolásokig mindenki megtalálja a terméke és a pénztárcája számára legkedvezőbb megoldást.

Ha naponta nagyszámú megrendelést teljesít, minden másodperc számít, és a leghatékonyabb, egyben a leggazdaságosabb megoldás beszerzése kulcsfontosságú. De mennyire lehet olcsó a térkitöltő, hogy az ne menjen a minőség rovására?

Térkitöltő ingyen

Van megoldás arra, hogy semmit ne kelljen a térkitöltő csomagolásra költeni: a hullámkarton aprító térkitöltő gyártó gépek alapgondolata, hogy a termelőegységben keletkező kartonhulladékot alakítják át térkitöltővé. Ezek a praktikus gépek egy gombnyomással változatos védőcsomagolást gyártanak.

 

használt karton standard térkitöltő szálasított térkitöltő (4 mm)
térkitöltő chips dekorlemez térkitöltő
térkitöltő chips dekorlemez térkitöltő

 

A térkitöltő gyártó gép kis mennyiségű használt kartonból (csomagoló dobozok, kartonlemezek) rövid idő alatt sok csomagolóanyagot készít. A német Cushion Pack csomagológép-gyártó több gépmodellt is tervezett erre a célra, mindegyik más típusú töltőanyagot gyárt. Így valóban olyan karton térkitöltőt gyárthatunk, ami ideális a termékünkhöz, lehet az chips, dekorlemez vagy standard térkitöltő.

Miért érdemes befektetni egy térkitöltő gyártó gépbe?

A karton térkitöltő gyártása szükségtelenné teszi a buborékfólia vagy más csomagolóanyagok terjedelmes tekercseinek beszerzését, költség- és helytakarékos eszköz. A felesleges kartonlemezek gyors felszeletelése gyakorlatilag költségmentes, a Cushion Pack gépeknél külön figyelmet fordítottak arra, hogy energiatakarékosak legyenek.
Ez a karton újrahasznosítását megkönnyítő rendszer környezetbarát módon biztosítja a felhasználó számára a megfelelő csomagolóanyagot.

Az aprítógépek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy a felesleges csomagolásokat házon belül újrahasznosítsák. Az egyszeri befektetés éveken át ingyenes csomagolást biztosít.

A legolcsóbb térkitöltő az, amit saját maga gyárt le – méghozzá kartonhulladékból

  • gyorsan és egyszerűen saját térkitöltőt állíthat elő
  • környezetbarát: nyersanyagok megtakarítása és újrahasznosítása
  • nem kell térkitöltőre költeni
  • nem kell a térkitöltő megrendelésével, beszerzésével, raktározásával foglalkozni
  • a térkitöltő mindig kéznél van
  • helytakarékos megoldás
  • nem kell foglalkozni a kartonhulladék kezelésével

 

Melyik az ideális Cushion Pack térkitöltő gyártó gép a vállalkozása számára? Kérdéseivel forduljon bizalommal csomagolástechnológus munkatársainkhoz>>