Ha raklap fóliázó gépet keres, kezdje itt!
26okt

Melyik raklap fóliázó gép a legjobb a termelőegységemnek?

Ha Ön csomagolási vagy logisztikai műveletet irányít, akkor tudja, hogy a raklapok csomagolása mennyi időt vesz igénybe. Egyenletesebb, stabilabb csomagolást szeretne a szállításra váró raklapok számára, esetleg időt és munkaerőköltséget szeretne megtakarítani? A raklap fóliázó gépek nagyszerű megoldást jelentenek, és költséghatékonyabbak, mint gondolná.

A raklapcsomagoló gépeket úgy tervezték, hogy javítsák a csomagolási művelet általános hatékonyságát, és összeségében költségmegtakarítást eredményezzenek. A kínálatunkban szereplő összes berendezés programozható, könnyen módosítható a raklaponkénti tekercselések száma, a forgótányér sebessége és a fóliatartó kocsi sebessége egyaránt – így egy raklap másodpercek alatt becsomagolható.

Mivel különböző modelleket kínálunk, teljesen természetes, hogy elsőre nehéznek tűnik kiválasztani a megfelelő csomagológépet. Az alábbiakban sorra vesszük a leggyakrabban elhangzó kérdéseket, hogy segítsünk kiválasztani, melyik gép a tökéletes az Ön vállalkozása számára.

Ha raklap fóliázó gépet keres, kezdje itt!

1. Első alkalommal gondolkodom raklapcsomagoló gép vásárlásán, melyiket válasszam?

Amikor a kézi csomagolástól az automatizáltra vált, olyan gépre van szüksége, amely megbízhatóan hozza az eredményeket, és ezáltal nyugalmat biztosít Önnek.

A PKG termékcsalád könnyen beilleszthető a vállalkozása mindennapi működésébe. A PKG félautomata raklapfóliázók egyszerűen kezelhetők, és remekül terhelhetők (akár 3 tonna tömegű rakatok fóliázására is alkalmasak). Ezek a gépek gazdaságosak, és könnyen kezelhető vezérlőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a csomagolási sebesség, a fej- és láberősítés beállítását.

Nézze meg ebben a rövid videóban, hogyan csomagol be egy raklapot a PKG Simply félautomata raklap fóliázó gép:

2. Komplexebb raklapcsomagoló berendezést keresek, milyet tudok vásárolni a rendelkezésemre álló keretből?

Elsősorban azt kell pontosan tisztázni, hogy milyen elvárásai vannak az új berendezéssel szemben. Ebben segítséget tudnak Önnek nyújtani csomagolástechnológus munkatársaink, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken>>

Mérlegelnie kell, hogy a beruházási költségek hogyan lendítik előre a vállalkozása működését, és ennek megfelelően kell terveznie. Egy korszerű, többszintű vezérlésű modell talán drágának tűnik, de a befektetés megtérül, amikor segít megoldani a működési problémákat, és hosszú távú megtakarításokat biztosít a nagy volumenű műveleteknél.

Automata forgótányéros, forgókaros és forgógyűrűs raklapcsomagoló gépeink segítségével tökéletesítheti a raklapok csomagolását, minden rakománytípusnak megvan ugyanis az ideális csomagológépe.

A tartozékok beszerzését is érdemes megfontolni, ha növelni szeretné hatékonyságát. Növelné a rakomány stabilitását csomagolás közben? Szeretné a raklapokat könnyebben a forgózsámolyra felhelyezni? Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki új gépéből, és tovább javítsa a raklapcsomagolási műveletet, érdeklődjön a tartozékok iránt, amelyek segítenek maximalizálni az új beszerzésében rejlő lehetőségeket.

3. Olyan fóliázó gépet keresek, ami könnyen mozgatható, és bármekkora méretű rakatot becsomagol!

A raklapcsomagoló robotgépek viszonylag új innovációnak számítanak az iparágunkban, és a legnagyobb rugalmassággal rendelkező kompakt rendszerek.

Ha különböző csomagolási területekkel rendelkezik az üzemében, ezek az önjáró raklapfóliázó ideális az Ön számára. Hatékony és mobil raklapcsomagolás: a robot pontosan ott vethető be, ahol a csomagolandó áru elő van készítve. Előnye, hogy a rakat méretétől függetlenül is tud csomagolni.

A PKG Motion önjáró raklap fóliázó gép bármilyen méretű raklapot becsomagol. A rakomány magassága és súlya korlátlan, így a gép másodpercek alatt hatékonyan fóliáz be egy teljes raklapot.

Jól hangzik? Nézze meg videónkat, hogy láthassa működés közben:

További információra van szüksége, árajánlatot kérne? Keresse kollégáinkat, szívesen segítünk>>