FP BOX félautomata stretchfóliázó gép
14júl

Itt a webáruházak kedvence: FP BOX félautomata stretchfóliázó gép

Számtalan webáruházzal működünk együtt, így nagyon jól ismerjük a csomagolási igényeiket, legyen szó kis méretű vagy nagyobb termékekről, esetleg többdobozos szállítmányokról. Egy olyan webáruház, amelyik rendszeresen csomagol dobozba, sőt dobozokba, rendkívül nagy hasznát látja egy stretchfóliázó gépnek.

A stretchfólia remek árfekvésű csomagolóanyag, ami megvédi áruját, dobozait a portól, karcolástól és egyéb sérülésektől. Legelterjedtebb alkalmazása a nagyobb rakományok, raklapok csomagolása, és ennek megfelelően a stretchfóliázó gépek nagy méretű, komplex csomagológépek. Mit ajánlunk egy olyan vállalkozásnak, webáruháznak, amelyik stretchfóliázná a dobozait, termékeit, de egy raklapnál jóval kisebb rakományai vannak?

FP BOX félautomata stretchfóliázó gép dobozolt áru fóliázásához

Az FP BOX stretchfóliázó gépet kifejezetten nagyobb méretű egyedi termékek, egy vagy több doboz fóliázásához fejlesztették ki. Ezt a félautomata csomagológépet egyszerű kezelni. A terméket vagy dobozt a gép forgótányérjára helyezzük, majd felülről egy pneumatikus kar segítségével stabilizáljuk. A vezérlés lábpedálos, az 1 m átmérőjű tányér forgási sebessége állítható. A fóliatartó könnyű mozgatásával a fóliázási folyamat gyors, másodpercek alatt befóliázható a csomag akár hosszanti és haránt irányban is, megvalósítva ezzel a teljeskörű védelmet.

Remek választás változatos csomagolási igényekhez. Nézze meg működés közben:

Termékei tökéletes állapotban érkeznek a megrendelőhöz. Minden webáruház jól felfogott érdeke, hogy csomagjai károsodás nélkül jussank célba, ezért kerülnek egyre inkább a középpontba a különböző védőcsomagolások. Nincs két egyforma webáruház, nincs két egyforma megrendelőkör, így mi is újabb és újabb csomagolási feladatokra keresünk optimális megoldást. Van, ahol a légpárnás boríték, van, ahol a logózott, nyomtatott ragasztószalaggal lezárt csomagolódoboz, és van, ahol egy speciális stretchfóliázó gép jelenti a legjobb megoldást a webáruház rendeléseinek csomagolására.

A csomagolóipar vezető gyártóinak csomagológépeivel és csomagolóanyagaival, illetve saját gyártású csomagolóanyagainkkal (stretchfólia, BOPP és PE fóliák és fóliatermékek) költséghatékony megoldásokat tudunk biztosítani partnereink számára. Ajánlásaink egyik célja, hogy megfelelő és megfelelően kalibrált csomagológépekkel, optimalizált mennyiségű csomagolóanyaggal erős, biztonságos és esztétikailag is tökéletes csomagolást hozzunk létre.

Az Ön webáruháza számára is ideális lenne az FP BOX félautomata stretchfóliázó gép? Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne, vegye fel a kapcsolatot velünk>>