Csomagológép eladó
30jún

Csomagológép eladó! Új vagy használt, esetleg gépbérlet?

Egy új csomagológép vásárlása sok vállalkozás számára nagy befektetés, és a vásárlók gyakran bizonytalanok. Mi éri meg jobban: vásárolni vagy bérelni, esetleg vásárolni egy használt csomagológépet?

Az az igazság, hogy egyik lehetőségről sem mondhatjuk, hogy tökéletesen ideális minden termelő vállalkozás számára. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és igazából az egyedi igények, a technológiai elvárások és a költségvetés fogják meghatározni, melyik lehetőség a legmegfelelőbb egy bizonyos vállalkozás számára.

Csomagológép eladó: Ön is a legjobb ajánlatot keresi?

Mindenképp érdemes az alábbi 3 szempontot megfontolni:

1. Általános igények és időkeret
A befektetést stratégiai szempontok mentén kell mérlegelni, és mindig figyelembe kell venni a jövőt is. Olyan gépet kell választani, ami képes lefedni a termelés dinamikáját – akkor is, ha az növekvő tendenciát mutat. Ha az ön iparágában vannak szezonális kiemelkedések, amikor hirtelen megugrik a rendelések száma, akkor arra az időintervallumra érdemes megfontolni további csomagológépek bérlését, esetleg kedvezményes áru használt gépek beszerzését.

2. Mi az Ön költségvetése?
Érdemes a gépet megvásárolni, vagy okosabb lenne gépbérletben gondolkodni? Ezt az üzleti döntést érdemes egy csomagolástechnológussal konzultálva meghozni, aki a befektetés megtérülésének kiszámításában is segítséget tud nyújtani.

3. Milyen típusú technológiára van szüksége?
Ha azt akarja, hogy a legjobb gép, a legutolsó technológia álljon a rendelkezésére, akkor – valljuk be –, kicsi az esélye, hogy a használt csomagológépek piacán megtalálja. Az Uniotech nem csak a világvezető csomagológépgyártók termékeit tudja Önnek biztosítani, de speciális igények esetén egyedi gépkonstrukciókat is ki tudunk építeni, amelyekkel optimalizálható a csomagolási folyamat.

Használt csomagológép eladó – Milyen gépek vannak raktáron az Uniotechnél?

Használt vagy felújított berendezés vásárlásakor nem árt figyelemmel kísérni a kínálat alakulását. Az Uniotech használt csomagológép kínálata folyamatosan változik, mivel mi magunk vásároljuk meg és újítjuk fel az eladásra kínált gépeket. Ezért érdemes gyakran szétnézni webshopunkban, vagy érdeklődni kollégáinknál.

Milyen használt csomagológépeket talál nálunk?

Bár a kínálat állandóan változik, szinte mindig talál nálunk használt csomagológépet az alábbi kategóriákban:

    • vákuumfóliázó gépek
    • zsugorfóliázók
    • pántológépek
    • raklapfóliázó gépek
    • tasakoló gépek
    • kartonalapú térkitöltő csomagolást gyártó gépek
    • övező gépek

Ezen használt csomagológépek mindegyike készen áll arra, hogy bekapcsolódjon a termelési folyamatba. Tökéletes műszaki állapotban vannak, a gépekhez 3–6 hónapos garanciát biztosítunk.

Célunk az, hogy a legmagasabb minőségű csomagolóberendezéseket biztosítsuk a legmegbízhatóbb szolgáltatásokkal, versenyképes áron. Biztosak vagyunk abban, hogy az Ön vállalkozása számára is megtaláljuk a tökéletes csomagolási megoldást! Vegye fel a kapcsolatot velünk>>