Egyedi, logózott ragasztószalag
24júl

Milyen csomagolóanyagokat használjon a webáruháza? Az egyedi ragasztószalagtól a légpárnás borítékig

Legutóbbi blogbejegyzésünkben egy olyan stretchfóliázó gépet mutattunk be, aminek elsősorban webáruházak veszik hasznát. Ma azokat a csomagolóanyagokat vesszük sorra, amelyek ideálisak egy webshop számára. A webes rendelések postázásánál használt csomagolás remek lehetőség egy vállalkozás számára, hogy kapcsolatot teremtsen a megrendelőivel, ügyfeleivel. Nem kell valami nagyon bonyolultra gondolni, a legtöbb esetben egy megfelelő doboz és a megfelelő töltőanyag párosával ideális csomagolást alakíthatunk ki. Az Uniotechnél minden webáruház megtalálja az ideális csomagolóanyagokat úgy a biztonság mint a marketing szempontjából. Jöjjenek a webáruházak körében legnépszerűbb termékeink az egyedi nyomtatott ragasztószalagtól a légpárnás borítékig!

Egyedi, logózott ragasztószalag

Ha egyedi ragasztószalaggal zárja le dobozait, azzal egyszersmind reklámozni is fogja a vállalkozását. De nem csak logóban lehet gondolkodni. Nyomtathat olyan szalagot, amely aktuális akciókra, nyereményjátékra hívja fel a vásárlói figyelmét, amivel újabb vásárlásokat generálhat.

A legjobb ezekben az egyedi ragasztószalagokban az, hogy hozzáférhetőbbek, mint valaha. Nem kell nagy összegeket költenie azért, hogy egyedi csomagolása legyen. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy csúcsminőségű csomagolást biztosíthat magas költség nélkül.

Légpárnás fólia

Mindenki kedvence, a buborékfólia egy rendkívül sokoldalú csomagolóanyag. A buborékok méretétől függően alkalmas kis méretű, sérülékeny áru csomagolására éppúgy, mint nagyobb méretű termékekhez. Méretre vágható, a leeső részek felhasználhatók térkitöltésre.

Légpárnás boríték

A sérülékeny, és ezért extra védelmet igénylő kis méretű vagy lapos tárgyak (ékszerek, CD-k, könyvek, kozmetikumok stb.) szállításakor a légpárnás boríték remek választás. Egyetlen termék biztosítja a csomagolást és a térkitöltést, és ez hatalmas előnyt jelent, mert nagyon egyszerű és gyors csomagolást tesz lehetővé.

Saját gyártású térkitöltő anyagok

Karton alapú és levegő alapú térkitöltő anyagok gyártásához is biztosítunk gépeket. Miért éri meg házilag gyártani a térkitöltőt?

  • A karton alapú térkitöltő gyártó gép az üzemben található hulladék kartondobozokból, -lapokból gyárt párnázó anyagot. Segítségével a kartonhulladékból értékes térkitöltő csomagolóanyag készíthető.
  • A levegő alapú térkitöltőket azoknak ajánljuk, akik helyszűke miatt nem szeretnék a raktárat párnázóanyagokkal feltölteni. Ezek a berendezések fóliatömlőből készítik a légpárnás tasakokat.


Habcsomagolás

Maximális biztonság törékeny termékeknek is. A tasak aktiváláskor eredeti méretének több mint 27-szeresére tágul, és pontosan a kívánt formát veszi fel. Szinte bármilyen méretű, formájú és súlyú termék védelmére alkalmas.

Milyen csomagolást válasszon küldeményeihez?

A csomagolás típusánál számos tényezőt kell figyelembe venni. Az első a termék súlya. Nehezebb árucikkekhez erős dobozra, erős rögzítésre van szükség a biztonságos kiszállításhoz. A második a törékenység. A törékeny termék, még akkor is, ha könnyű, védelmet igényel szállítás közben. A végső tényező a termék értéke. Nagy értékű tárgyak szállításakor jó befektetés lehet egy kis extra kiadás a védőcsomagolásra.

A csomagolóanyagok költsége típustól és mennyiségtől függően nagyban változhat. Egyedi árajánlatért keresse kollégáinkat>>