05febr

5 ok, amiért egy fóliázó gép jó befektetés még kis cégeknek is

Egy fóliázó gép megvásárlásának eldöntése sokszor kimerítő, sok időt felemésztő folyamat. Új vagy a fejlődés új szakaszába lépő vállalkozás tulajdonosaként a fő cél mindig az, hogy a szükséges csomagolási feladatokat jó áron tudja biztosítani.

 

Minden ügyfelünket arra bátorítjuk, hogy új fóliázó gép vásárlása előtt lépésről lépésre gondolják át, milyen feladatokhoz keresnek csomagológépet, milyen elvárásaik vannak, a jelenlegi kapacitásukhoz akarják méretezni, vagy a következő fejlődési szintet is szeretnék kiszolgálni. Egy átgondolt beruházás pénzt hozhat a konyhára, legalább 5 úton.

 

5 mód arra, hogy egy fóliázó gép növelje a cége bevételeit

 

1. A megfelelő fóliázó gép növelheti a termelést

 

Amikor egy csomagológép megvásárlásáról kell dönteni, a termelési hatékonyságot általában a gép költségével vetik össze. A nagyobb hatékonyságú gép ára sok esetben elriasztja a vásárlókat. Mi azt szoktuk tanácsolni az ügyfeleinknek, hogy ne csak a jelenre alapozzanak, hanem vegyék figyelembe a következő három év növekedési tendenciáit. Egy ekkora időintervallumra számolva már teljesen máshogy fest a befektetés.

 

Ha a következő 3 évben a vállalkozás növekedni szeretne, valószínűleg megéri befektetni egy nagyobb teljesítményű gépbe. Ezzel megelőzhető az, hogy a most megvásárolt gép egy év múlva már kevésnek bizonyuljon, és legrosszabb esetben hozzá igazodjon a termelés üteme. Egy nagyobb teljesítményű gép könnyedén követi a termelési ütem fokozását, és problémamentesen lehet növelni a legyártott termékek mennyiségét.

 

2. Egy jó fóliázó gép segít megvédeni a termékét

 

Védelmet biztosít a termékének, csökkenti a szállításból, anyagmozgatásból adódó károkat. Az alacsonyabb költségű opció sok esetben nem a legalacsonyabb összköltség opciója: ha nem a megfelelő gépet választja, a csomagolás minősége látja kárát. Ami egyet jelent azzal, hogy nem képes kivédeni a sérüléseket, illetve a dézsmálásból adódó károkat.

3. Csökkentheti a munkaerőre fordított költségeit

 

A kézi csomagolást felváltja a gépi: könnyen belátható, hogy kevesebb munkaerőre lesz szüksége. A korábban csomagolással foglalkozó munkaerőt átcsoportosíthatja, ezzel növelve a termelést.

 

4. Kevesebbet fog költeni csomagolóanyagra

 

A gépi fóliázás kevesebb anyagot használ, mint a kézi. Másik nagy előnye, hogy a fogyasztása kiszámítható, mindig ugyanazt a mennyiséget fogja felhasználni. A legjobb szemléltető példa erre a stretchfólia. Ha a stretchfóliát nem feszítik meg egyenletesen a rakat körül, akkor csak az időt pazarolják, a rakomány stabilitását nem fogja garantálni. A stretchfóliázó gép használatával a rakatok tökéletesen biztonságosak lesznek, ráadásul csak annyi fóliát fog felhasználni, amennyi feltétlenül szükséges. Bizonyos idő elteltével a megtakarított csomagolóanyag behozza a raklapfóliázó gép árát. Ha Ön 10-15 raklapnál többet csomagol naponta, javasoljuk, hogy fektessen be egy stretchfóliázó gépbe.

5. Kisebb szállítási költségek

 

A fóliázó gép ahhoz is hozzájárulhat, hogy a terméke csomagolása minimális anyagfelhasználással legyen tökéletes. Kevesebb csomagolóanyag, jobb térkihasználás, mindez a szállítás során is alacsonyabb költségek kialakítását teszi lehetővé.

 

Ha kérdés merült fel Önben a megfelelő fóliázó gép kiválasztása közben, szívesen segítünk>>