16jan

Alakítsa át hullámpapír-hulladékot térkitöltő csomagolóanyaggá!

A vevők biztonságos kiszolgálásának a csomagolás is része. A törékeny, óvatos szállítást igénylő árut szakszerűen kell becsomagolni, hogy úgy érkezzen célba, ahogyan kilépett az üzem kapuján. Az árut a csomagon belül rögzíteni és óvni térkitöltő anyag felhasználásával lehet.
Ismerje fel az egyszerűségben rejlő erőt: a hullámpapír hulladék házon belül is újrahasznosítható

Miért vásárolna térkitöltő anyagokat, ha Ön is elő tudja állítani? Soha nem fogy ki belőle, és ha nem is elegendő, akkor is kevesebbet kell belőle utánrendelni. Ráadásul azt használja fel, amit más esetben a szemétbe hajítana: az üzemben keletkező papírhulladékot! Tökéletes csomagolóanyagot kap gyorsan és ingyen. Nem csupán a csomagolóanyag árát tudja megtakarítani, de az annak a beszerzésével járó időt és energiát is, ha a térkitöltő anyagokat ezentúl saját maga állítja elő hullámpapír hulladékból. Önellátó lehet, esetleg teljesen független a gyártási folyamat ezen szakaszában.

5 nyomós érv a térkitöltő hullámpapír aprítékot gyártó gép mellett:

1.    ingyenes térkitöltőt gyárt
2.    csökkenti az üzemi hulladék mennyiségét
3.    csökkenti a csomagolás árát
4.    mindig kéznél van, akkor állít elő térkitöltőt, amikor Ön akarja
5.    időt, energiát és pénzt takarít meg

A környezet és az energiahasználat egyensúlya

Mivel mind a bolygó népessége, mind a globális gazdaság növekszik, nem csak egyre több energiaforrást használunk fel, hogy kielégítsük a növekvő keresletet, hanem egyre több és több hulladékot is termelünk.

A térkitöltő hullámpapír hulladékot gyártó gép segít érvényesíteni a zöldszempontokat: az üzemben keletkező hulladék így nem halmozódik, nem terheli a környezetet, hanem átalakul. A Föld erőforrásait kíméli, hiszen térkitöltő-papír gyártására többé nem kell fákat kivágni.

A CushionPack térkitöltő aprítékot gyártó gépe racionalizálja a termelési folyamatot

A hullámpapír-aprítékot gyártó gépnek gyakorlati szinten nagy jelentősége van, hiszen segítségével megoldást találhat olyan leghétköznapibb problémára, mint a biztonságos csomagolás és a hulladékkezelés.

Időt, energiát és pénzt szeretne nyerni? Ismerje meg CushionPack gépeinket, és alakítsa át hullámpapír hulladékát  térkitöltő csomagolóanyaggá!