16jan

Csomagológépek, amik nem a pénzt viszik

Sok cégvezető úgy gondolja, hogy a géppark bővítésének egyetlen módja a vásárlás. Ezért akár komoly anyagi áldozatokat, terheket is magára vállal. Ha például korszerű csomagológépek beszerzése mellett dönt, de nincs meg rá a keret, akkor hitelt vesz fel, aminek költségei, kamatai vannak, tehát jelentős pluszterhet jelentenek.

Nehéz a döntés, hiszen a változó gazdasági körülmények között csak megbecsülni lehet, hogy a gépet mennyi ideig fogják használni, ki fogják-e használni. Emellett azzal is számolni kell, hogy ha magas a fejlesztésre fordított költség, amit be kell építenie a termék árába, az áremelést jelent, ez pedig akár az eladás csökkenésével is járhat.
Ezzel szemben, ha a csomagoló gépek vásárlása helyett a bérletet választja, akkor a bérleti díjat költségként elszámolhatja, és annak sincs kockázata, hogy a vásárolt gépre mennyi ideig lesz szüksége.

A csomagológépek legyenek 100%-ig kihasználva!

Ez a csomagológépek minden típusára igaz. Ha például tudja, hogy évente csak bizonyos hónapokban lesz rá szüksége, elég, ha csak arra az időre veszi bérbe az adott gépet. Az Uniotechnél akár már egy hónapra is köthet bérleti szerződést, ráadásul a szállításról, beüzemelésről is mi gondoskodunk, tehát erre sem kell időt, energiát, pénzt fordítania.

A csomagológépek bérletének 7 előnye

– a bérleti díj költségként elszámolható
– akár egy hónapra is igénybe vehető
– a befutó megrendelés igényéhez igazodik
– nincs leállás egy elromlott gép miatt
– szakszerű szervizszolgáltatás
– pontos szállítás
– az ideális technológia használata

Szakszerűen, a szakemberek segítségével!

Attól tart, hogy nem igazodik ki a csomagológépek hatalmas kínálatában? Nem is kell! Az Uniotech minden szakembere csomagolástechnikai mérnök. Több évtizedes tapasztalatunk jóvoltából Ön a csomagológépek közül pontosan azt kapja, amelyik a leggazdaságosabban, tökéletesen kielégíti az adott munkafolyamathoz szükséges igényeit. Szakembereink akár személyes, akár telefonos tanácsadással is örömmel állnak rendelkezésére.

Tudjon meg most többet a csomagológépek kínálta lehetőségekről! Kínálatunk minden darabját nem csak megvásárolhatja, de bérelheti is!