16jan

A nyomtatott bopp fólia látványosan adja el a terméket!

Szeretne hatékonyan dolgozni úgy, hogy közben a csomagolóanyag minden elvárásának megfeleljen?

Az igény jogos, ugyanis egy szépen nyomott bopp fólia a terméknek nem csak a minőségét garantálja, de fel is hívja rá a figyelmet. Egy látványos celofántasak az árut nem csak megvédi, de egyedisége miatt jobban el is adja.

A bopp fólia (biorientált-polipropilén) 5 főbb típusa

–  transzparens
–  fehér színű
–  gyöngyház színű
–  egyik oldalt fehér, másik oldalt gyöngyház színű
–  metallizált

A csomagolóanyag ne csak esztétikus legyen, hanem tökéletes minőségű is!

Lehetnek olyan munkafolyamatok, amik lényegesen megnehezítik és lelassíthatják a termelést. Ilyen, ha a megrendelt bopp fólia nem megfelelő minőségben, vagy épp nem a jó méretre vágva érkezik meg. Az optimális csomagolási időt ez jelentősen megnövelheti, súlyosabb minőségi kifogás esetén meg is hiúsíthatja.
Az Uniotech egyedi és pontos!

20 éves tapasztalattal a hátunk mögött ezt talán nem túlzás kijelenteni.
Ha különleges külsőt szeretne adni a termékeinek, akkor fontos, hogy szakértő kezekre és szemekre bízza már a tervezést. Az Uniotech csomagolástechnikai mérnökei több mint két évtizede segítenek partnereiknek abban, hogy a terméküknek leginkább megfelelő küllemet megtalálják. Biztos, hogy az Önnel közösen megtervezett nyomtatott bopp fólia

– figyelemfelkeltő
– egyedi
– a minőségi elvárásoknak megfelelő
– pontosan leszállított
– gazdaságosan kivitelezett

Celofántasak – mennyiségi korlátok nélkül!

Akár az élelmiszer-, vagy a nyomdaiparban, lamináláshoz vagy ipari termékek forgalmazásához használja, fontos, hogy a nyomtatott bopp fólia ne álljon hegyekben az üzemben, ha nincs szüksége rá. Nem kell megrendelnie, ha épp nem használja! Az Uniotech akár már kis mennyiségben is, vagy ütemezetten, rövid határidőre leszállítja Önnek, így a celofántasak nem foglalja feleslegesen a helyet!

Ha szeretné, hogy a minőségi, szépen kivitelezett nyomtatott bopp fólia jobban eladja a termékét, forduljon hozzánk bizalommal!

CÍMKE: