breadcrumb

Termék

Főoldal - , - Itatools ITA20 akkumlátoros pántológép
Cikkszám:ita20

Itatools ITA20 akkumlátoros pántológép

Ajánlatot kérek

Leírás

Az ITA 20 népszerű, világszerte használt akkumulátoros pántológép műanyag pántszalaghoz.

Az ITA 20 megbízható, hatékony és eredményes. Közepesen alacsony feszültségű pántológép, amely 13 mm-es és 16 mm-es PP és PET pántszalagokhoz egyaránt alkalmas, kézi feszítési üzemmódban működik.

Az ITA 20 egyszerűen kezelhető, és számos területen, például a karton-, üveg- és kerámiaiparban, az élelmiszer-, gyümölcs- és zöldségcsomagolásban stb. alkalmazható.

A nagy hatékonyságú és hosszú élettartamú 2Ah lítium-polimer akkumulátor nagyszámú munkamenetet garantál egyetlen feltöltéssel. Az ITA 20 súrlódásos hegesztéssel végteleníti a pántszalagot, amely garantálja az erős és biztonságos lezárást anélkül, hogy bármilyen segédeszközre (kapocs, pánthüvely) lenne szükség.

TULAJDONSÁGOK

  • Könnyen használható.
  • Pántméretváltás a szalagvezető cseréje nélkül.
  • Digitális vezérlőpanel.
  • Akkumulátor: Li-Po 14.8V – 2Ah.
  • Állítható feszültség (600N – 2200N).
  • Erős és jól védett motorház.

 

Méretek: 290 x 140 x 165 mm
Tömeg akkumulátorral együtt: 3.8 kg

PÁNTSZALAG
PP vagy PET pántszalag
Szélesség: 13mm / 16mm
Vastagság: 0,5mm – 1,05mm

Az olasz Itatools pántológép-gyárat 2006-ban alapították, csapata olyan szakemberekkel büszkélkedhet, akik több, mint 30 éve sikeresen tevékenykednek a pántolási ágazatban. Az ő tapasztalataikra építve gyártják a kézi pántológépek és pántolószerszámok széles választékát, mára az egyik legrangosabb pántológép-gyártóvá nőtték ki magukat.

Egyéb információ

Tömeg4 kg
brand