breadcrumb

Termék

Főoldal - - HAWO HPL 1800 MS vonalhegesztő
Cikkszám:hpl1800ms
In Store: Engedélyezett utánrendelésre

HAWO HPL 1800 MS vonalhegesztő

Ft (bruttó: Ft)

Ajánlatot kérek

Leírás

A HPL 1800 MS impulzushegesztővel bármilyen típusú hőre lágyuló fólia hegeszthető 4 x 0.15 mm vastagságig, ezért ideális nagyméretű porvédőhuzatokhoz (pl. matracokhoz). Félautomata csomagológép.

A lezárási idő könnyen beállítható a „W.I.N.G” impulzusüzemű tápegységen. A beépített vágószerkezet lehetővé teszi a fólia hosszának egyszerű beállítását a csomagolandó termékhez. Az impulzusos eljárásnak köszönhetően a készülék nagyon költséghatékony, mivel csak akkor fogyaszt áramot, amikor használják. A 3 mm széles hegesztővarrat, a két precíziós bütyök segítségével kialakított állandó érintkezési nyomás és a hőmérséklet egyenletes eloszlása a teljes szélességben biztosítja a gyors és megbízható zárási folyamatot. Az egyszerű működtetés a két hegesztőkar egyikének áthelyezésével történik. A hegesztési idő elérésekor a zárási folyamat automatikusan leáll.

A hegesztőkar hossza 1800 mm.

Felhasználási javaslat: hőre lágyuló fóliából készült raklapvédők gyártása mindenféle termékhez, nagy méretű termékek csomagolásához (pl. matracok, textíliák).

A Hawo HPL 1800 MS vonalhegesztő egy teljesen újfajta hegesztési technológiát használ, amely először is nagymértékben kiküszöböli a PTFE kopóalkatrészek szükségességét, és emellett a hasonló készülékekhez képest csak töredék energiát igényel. A Hawo GreenTek koncepcióját a készenléti funkció és a használaton kívüli automatikus kikapcsolás teszi teljessé. Mindez a hegesztés minőségének romlása nélkül valósul meg.

Egyéb információ

Tömeg35 kg
brand