csomagolóanyag
10nov

Miért jár jól, ha egyedi méretű csomagolóanyagot választ?

Műanyag tasakba csomagol, és szeretné a legjobb, leggazdaságosabb forrást megtalálni? Sokszor nem a standard méretű, minden forgalmazónál megtalálható csomagolóanyagok jelentik a legjobb választást, habár kétségtelen előnyük, hogy minden utcasarkon meg lehet vásárolni őket. Lehetősége van pontosan olyan méretű PE, BOPP tasakot rendelni, amilyenre szüksége van, mert mi az Uniotechnél legyártjuk rövid határidővel, és egyedi árajánlatának köszönhetően optimalizálni tudja a csomagolási költségeit.

Milyen előnyei vannak, ha a csomagolóanyagot egyenesen a gyártótól szerzi be?

Az Uniotechnél egy évtizede gyártunk csomagolóanyagokat különböző iparágaknak változatos termékekhez. Íme, néhány előny, amit az egyedi méretű, közvetlenül a gyártótól beszerzett csomagolóanyag jelent a vállalkozása számára:

1. Pontosan tudja, hogy mibe csomagol. Tasak és tasak között hatalmas lehet a különbség. Mi a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel, és korszerű gépek segítségével teljesítjük a rendeléseket. A folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az elvárásoknak megfelelő csomagolóanyagot kap a pénzéért. A környezettel is törődünk. Szigorú szabályok szerint folyik a csomagolóanyagok gyártása, ellenőrizzük a hulladékot, és a fel nem használt anyagokat újrahasznosítjuk.

2. Ön dönti el a méretet. Nem kell többé sakkozgatni, hogy melyik standard méret lenne a legmegfelelőbb. Legyártjuk pontosan azt a méretet, pontosan olyan vastag fóliából, amire szüksége van.

3. Optimális mennyiség, ár és szállítási határidő. Csak azért, mert egyedi méretű tasakot rendel, nem kell kompromisszumot kötnie semmilyen téren. Nagy és kis volumenű rendeléseket is teljesítünk, és szükség szerint módosíthatjuk az átfutási időket. Ezért nem kell kétségbeesnie, ha szoros a határidő, mert ebben az esetben is van lehetősége egyedi méretű tasakokat rendelni (akár megvárással!) Ne elégedjen meg a középszerűvel!

4. Nincs harmadik fél. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy minél kevesebb a közvetítő a beszerzésnél, annál kedvezőbb az ár. Gyártói áron szerezheti be a csomagolóanyagot, ami pontosan azt jelenti, hogy a legjobb áron jut hozzá. A beszerzés biztonságát is élvezheti: Ön közvetlenül a gyártóval tárgyal, nem kell egyeztetni egy harmadik féllel a határidők és a mennyiség terén.

5. Szakértői segítség. Nem biztos a dolgában? Semmi gond! Csomagolástechnológusaink szívesen válaszolnak a kérdéseire, és segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb csomagolóanyag kiválasztásában. Ön nem egy értékesítőtől rendeli meg a tasakokat, aki nem feltétlenül van képben a csomagolástechnikával.

Lehet, hogy pontosan tudja, mire van szüksége, amikor rendelését leadja, de az is lehet, hogy kétségei vannak. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk a legjobb döntést hozni. Az alkalmazás függvényében javasolunk majd méretet, anyagtípust és vastagságot. Rendelje meg egyedi méretű csomagolóanyagait már ma>>