pántológép
17nov

Újgenerációs pántológép nagy rakatokhoz: Mit tud a Mosca KOV-111-16?

A Mosca KOV-111-16 pántológépet nagy mennyiségű termék, elsősorban faáru pántolásához fejlesztették ki, hogy nagy rakatokat tudjon előkészíteni a szállításhoz jelentősebb leállás nélkül. Három új funkció biztosítja a megbízhatóságot és a biztonságos kezelést. A nagy teljesítményű, akár 7000 N feszítőerővel pántoló gép lehetővé teszi nehéz termékek biztonságos rögzítését 15-19 mm szélességű pántszalagot használva. Az új, több rekeszes adagoló és a teljesen automatikus élvédő-beállító optimalizálja a termék védelmét.

A KOV-111-16 pántológép kifejlesztésének ötletét az az igény adta, hogy az építőanyag gyártásban a csomagolásnak is igazodnia kell a termelés üteméhez. Ha a faáru, forgácslap vagy más építőanyag gyártása zökkenőmentesen zajlik, akkor a szállításhoz való előkészítésnek is lépést kell tartani ezzel a rendszerrel. Éppen ezért a KOV-111-16 szinte leállás nélkül dolgozik, és biztonságos rakatokat készít. Szállítórendszerbe integrálható, teljesen automata gép. Pántoláskor a kiálló élekre karton élvédők kerülnek. A fogyóeszközök (pántszalag, élvédő) cseréje gyorsan megoldható, így a szünetek ideje minimálisra csökkent.

Mit jelent a nagy teljesítmény egy építőipari pántológép esetében?

A feszítőerő-tartomány akár 7000 N-ig terjed, ami azt jelenti, hogy 15-19 mm szélességű és legfeljebb 1.3 mm vastagságú pántolószalag használatát teszi lehetővé. Ezek a pántszalagok akár 10.000 N szakítószilárdságot biztosítanak, vagyis kifejezetten nehéz rakományokat is biztonságosan tud pántolni.

A több rekeszes adagoló adagolás közben vízszintes mozgást végez, hogy optimálisan adagolja a különböző vastágságú és hosszúságú termékeket. Amikor a kocsi nem mozog, manuálisan utántölthető, elkerülve ezzel a költséges leállásokat.

Amint a szállítórendszer a termékeket a géphez mozgatja, a felső nyomólap lefelé mozog pántolás céljából. Automatikusan felismeri a termék széleit, és pontosan beállítja az élvédelmet, ha szükséges, karton élvédőt helyez a pántszalag alá. Az élvédőkből 180 darabot tud tárolni a gép.

A teljes rendszer elektromos árammal működik, nincsenek költséges pneumatikus meghajtású egységei. A pántolás minden szakasza intelligensen vezérelhető, ami maximális rugalmasságot biztosít a felhasználónak. A pántszalag helye úgy lett kialakítva, hogy soha ne érintkezzen a padlóval.

Az Uniotechnél több típusú pántológépet forgalmazunk a kézi pántolóktól a teljesen automatikus gépekig. Szívesen segítünk Önnek is megtalálni a vállalkozása igényeinek leginkább megfelelőt>>