vákuumfóliázó
29okt

Vákuumfóliázó gépet az irodába!?

A vákuumfóliázó népszerűsége egyre nő, szeretjük ezt a csomagológépet, mert rengeteg pénzt és időt takarít meg nekünk azzal, hogy meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát oly módon, hogy minőségükön nem esik csorba. És bár elsősorban húsok, húsáruk és sajtok tartósításához ajánlják, a vákuumfóliázó gép ennél jóval sokoldalúbb. Élelmiszeripari felhasználásán túl ugyanis számos olyan dolog van, aminek javára válik, ha vákuumcsomagolást kap. De hogy az irodában is jól jöhet, arra kevesen gondolnak. Lássunk néhány hasznos tippet, hogyan segítheti az irodai munkát minden idők egyik legnépszerűbb csomagológépe!

3+1 ok, amiért érdemes vákuumfóliázót használni az irodában

1. Fontos dokumentumok, iratok, könyvek. Aki papíralapú dokumentumokkal dolgozik, az jól tudja, hogy mennyire sérülékenyek ezek, és az idő múlásával nem csak a por, hanem az oxidáció romboló hatásainak is ki vannak téve: gyűrődnek, töredeznek, megsárgulnak még akkor is, ha gondosan dobozban tárolja őket. Vákuumfóliázóval ez a folyamat megelőzhető. Egyrészt a fontos dokumentumok védve lesznek a portól, párától, másrészt az oxigénhiány miatt a papír nem fog megsárgulni. Tökéletes biztonságban lesz mindaz, amit fontosnak tart.

Túl sok a papír az irodában? Az iratok tárolása és archiválása csak akkor hatékony, ha gondoskodunk az egyszerű visszakereshetőségről is. A vákuumozás egy további előnye, hogy a vákummtasakok átlátszóak, így sokkal egyszerűbb az iratok kezelése.

2. Elektronikai cikkek. A ritkán használt, esetleg vésztartalékként tárolt kábelek, elektronikus kiegészítők biztonságosan tárolhatók, a vákuumcsomagolás megvédi őket a párától és a sérülésektől.

3. Irodai kiegészítők. Munkahelyünkön nagyon sok olyan apróságra van szükség, melyek szükségét szinte csak akkor érezzük, amikor hiányoznak. Ezek a kiegészítők az irodaszerek egy külön kategóriáját alkotják, melyek beszerzésével és használatával könnyebbé válik az életünk: jelölőcímkék, kapcsok, matricák, öntapadó tömbök. A vákuumcsomagolás nagyszerű módja annak, hogy megvédjük az apróbb, esetleg ragasztóanyaggal ellátott kiegészítőket a töréstől, kiszáradástól, hogy mindig használatra készek legyenek.

+1. Elsősegély doboz. Az elsősegély doboz gyakran évekig hever érintetlenül. A szakemberek ezért azt tanácsolják, hogy rendszeresen ellenőrizzük a dobozt, hiszen mit érünk egy kötözőpólyával, ha már nem tiszta, vagy a sebtapasszal, ha nem ragad? A vákuumfóliázó ezen tárgyak védelménél is segítségünkre lehet. A védőcsomagolás gyorsan levágható olló segítségével.

Vákuumfóliázó gépet keres? Nézzen meg az Uniotech választékát itt, vagy kérje csomagolástechnológusaink segítségét itt!>>>