3 ok, amiért megéri BOPP tasakba csomagolni
08máj

3 ok, amiért megéri BOPP tasakba csomagolni

Ne ítélj elsőre, tartja a mondás, a kutatások azonban azt bizonyítják, hogy a vásárlói döntések másodpercek alatt megszületnek, méghozzá a termék csomagolása alapján. Ezért vált a csomagolás a modern üzleti stratégia fontos részévé. Ha helyesen hajtják végre a stratégia ezen elemét, akkor az nagy hatással lehet az eredményre.

Ma már minden vállalkozónak egyértelmű, hogy nem csak a termékébe, hanem annak csomagolásába is be kell fektetnie. Az új csomagolási technológiák pontosan követik az elvárásokat, egyrészt forradalmasítják a termékek szállításának és tárolásának a módját, de eközben nagyon hangsúlyosan figyelnek a termék bemutatására és a márkázási lehetőségekre.

Az utóbbi évtizedekben a BOPP tasak az egyik legszélesebb körben használt csomagolóanyag. Népszerűségét elsősorban a nagyobb tartósságának, teherbírásának köszönheti, illetve annak, hogy laminálható és mindezek mellett rendkívül esztétikus.

Miért érdemes Önnek is a BOPP tasakot választani?

A BOPP fólia története az 1970-es évekre nyúlik vissza, ekkor állította elő először az olasz Montecatini vállalat. A Montecatini 1974-ben kifejlesztett egy eljárást a polipropilén fólia biaxiális orientálására, amely a fólia gépi és keresztirányú nyújtását egyaránt magában foglalta. Az eljárás jobb mechanikai és optikai tulajdonságokkal rendelkező fóliát eredményezett. A BOPP fólia kiváló átlátszósága, nagy szakítószilárdsága, valamint nedvességgel és vegyi anyagokkal szembeni ellenállása miatt gyorsan népszerűvé vált, és ma már széles körben használják a csomagolásban, címkézésben és egyéb alkalmazásokban.

Melyik az a 3 tulajdonság, amelyek a BOPP tasakot egyedülálló csomagolássá teszi?

1. Rendkívül teherbíró, akár több száz kg-ig, így Ön szabadon értékesítheti, szállíthatja és tárolhatja termékeit az Ön és ügyfelei számára ideális méretű csomagokban.

2. A BOPP előallításának technológiája során szem előtt tartják, hogy ellenálló legyen a karcolással, a vízzel és a szakadással szemben. Emellett az olajoktól, zsíroktól és egyéb folyadékoktól is megvédi a belecsomagolt terméket.

3. Grafikailag testre szabható, méghozzá oly módon, hogy nem kell kompromisszumokat kötni. Ragyogó, tiszta színek, lenyűgöző megjelenés: a BOPP lehetővé teszi a fotórealisztikus grafikák elkészítését, amit más csomagolóanyagok esetében nem mindig lehet elmondani.

BOPP tasakok gyártása az Uniotechnél

Ha olyan csomagolást szeretne, ami ugyanolyan figyelemre méltó, mint a benne lévő termék, akkor itt az ideje, hogy a BOPP tasakban rejlő lehetőségeket próbára tegye.

Több mint 15 éve foglalkozunk BOPP csomagolóanyag gyártással, kínálatunkban megtalálhatók a leggyakrabban használt standard méretű tasakok (ezek raktárról rendelhetők), illetve igény esetén egyedi méretű és vastagságú fóliatermékeket is legyártunk rövid határidővel.

Milyen fóliából készül a BOPP tasak?

  • átlátszó
  • fehér színű
  • gyöngyház színű
  • egyik oldalt fehér, másik oldalt gyöngyház színű
  • metalizált (fémezett)
  • egyik vagy mindkét oldalán koronakezelt (hegeszthető)

 
Különleges BOPP fóliatermékeinket megtalálja itt!>>

Nyomatlan vagy nyomtatott BOPP tasak?
Igény esetén a tasakok nyomdázását is vállaljuk 1-6 színes színnyomással. Mivel a nyomdázás a fólia hátoldalán történik, a nyomtatott kép nem sérül sem pára, sem por hatására, nem lehet levakarni. A kép ragyogó, esztétikus marad.

Milyen BOPP tasakra van szüksége? Keressen minket, és mi segítünk kiválasztani a legelőnyösebb opciót!

CÍMKE: