saját gyártású nyomtatott ragasztószalag
24márc

Nem bánta meg, aki a nyomtatott ragasztószalagot választotta

Amikor egy vállalkozás az egyedi nyomtatott ragasztószalag mellett dönt, azért teszi, mert az előnyök messze meghaladják a kiadásokat. Elmondhatjuk, hogy akik megtették, igencsak meglepődtek, mert a váltás nem járt busás plusz költségekkel. Nézzük, miért is érdemes megfontolni a váltást!

A nyomtatott ragasztószalag legfontosabb előnyei

A ragasztószalag a termékcsomagolás elengedhetetlen része, mivel biztosítja a termék biztonságát és rögzítését, miközben hatékonyan zárja a kartondobozokat. Egyedi nyomtatással a szalagra kerülhet a vállakozás neve, logója, elérhetőségei, weboldala vagy bármilyen speciális felirat (például egy akció). A nyomtatással a sima ragasztószalag egy sor rendkívül előnyös tulajdonságra tesz szert:

1. Márkaépítés. Az egyedi nyomtatott ragasztószalag segít márkája népszerűsítésében és a márka ismertségének növelésében. A szalagra nyomtatott cégnév, logó, weboldal hozzájárul, hogy az emberek könnyebben azonosíthatják csomagjait, miközben azok a szállítási folyamaton keresztül haladnak.

Könnyedén átalakíthatja a sima ragasztószalagot olyanná, amit az ügyfelek észrevesznek. A színek és a dizájn megfelelő kombinációját választva vizuálisan feldobhatja a csomagolást, hogy az magára vonzza a figyelmet. Különösen akkor nagy a különbség, ha jelenleg egyszerű csomagolást használ!

2. Biztonság. Segít a küldemények biztonságának javításában is. Röviden azt mondhatnánk, hogy az egyedi szalag elrettent a manipulációtól vagy lopástól. Ha egyszer lekerül a dobozról, már nem lehet eltüntetni a dézsmálás nyomait.

Ugyanakkor figyelmeztető, áruvédelmi feliratokat is nyomtathatunk a szalagra (Törékeny, Óvatosan kezelendő, Nedvességtől óvni, Melegre érzékeny stb.). Ez csökkentheti a dobozok véletlen rossz kezeléséből eredő törések, sérülések valószínűségét, ami időt és pénzt takarít meg a vállalkozásnak.

3. Professzionalizmus. Az egyedi nyomtatott ragasztószalag segíthet abban is, hogy csomagjai professzionálisabbnak és kifinomultabbnak tűnjenek. Pozitív benyomást kelthet ügyfeleiben, és javíthatja a márkájával kapcsolatos általános véleményüket.

4. Költséghatékonyság. A nyomtatott ragasztószalag költséghatékony módja lehet márkája népszerűsítésének és a biztonság növelésének. Gyakran megfizethetőbb, mint a csomagolás testreszabásának más formái, például a nyomtatott dobozok vagy címkék.

Összességében az egyedi nyomtatott csomagolószalagba való befektetés okos lépés lehet azon vállalkozások számára, amelyek javítani szeretnék márkaépítésüket, biztonságukat és általános professzionalizmusukat, miközben a költségeket kordában tartják.

Speciális marketingkampányba kezd?

Ajánlatát testre szabott szalaggal teheti még szélesebb körben ismertté. Ezzel további eladásokat generálhat, visszatérő vásárlókat szerezhet, vagy olyan embereket is megszólíthat, akik kapcsolatba lépnek a dobozzal a kiszállítás folyamatában.

Rendeljen egyedi ragasztószalagot, és élvezze az összes előnyét!

Az egyedi nyomtatott ragasztószalagok számos előnyt kínálnak a vállalkozásoknak, különösen a kezdeti alacsony előállítási költségeket figyelembe véve. Tehát akár új vállalkozásba kezd, akár új termékkínálattal szeretné bővíteni tevékenységét (és még nem áll készen arra, hogy az összes új dobozt közvetlenül egyedi nyomtatással nyomtassa), vagy színesebbé szeretné tenni egyszerű csomagolását: minőségi, egyedi nyomtatott szalagjainkkal segíthetünk.

Gördülékenyebb logisztika és nagyobb megtakarítások: kérjen egyedi árajánlatott nyomtatott ragasztószalagra itt>>