Nyomtatott ragasztószalag: remek opció az olcsó, mégis egyedi csomagolásra
04jan

Nyomtatott ragasztószalag: remek opció az olcsó, mégis egyedi csomagolásra

Egy sima csomagolódoboz hatalmas elszalasztott márkaépítési lehetőség az online kereskedelemben. Minden vállalkozásnak, amelyik rendeléseket teljesít, még a legkisebbnek is, egyedi csomagolásra van szüksége, méghozzá megfizethetőre: az egyedi csomagolás pozitív fényben tünteti fel a vállalkozást, és fokozza a vásárlói elégedettséget. Igyekszünk megkönnyíteni a kisvállalkozások dolgát saját gyártású nyomtatott ragasztószalagokkal és ezek egyszerű tervezési folyamatával.

3 ok, amiért érdemes tőlünk nyomtatott ragasztószalagot rendelni

1. Megfizethető módja a sima hullámkarton dobozok márkázásának

Nehéz emlékezetessé tenni a csomagolást, ha pontosan ugyanúgy néz ki, mint a többi cégé. Az egyedi csomagolódoboz azonban bizonyos költségeket feltételez, ezért sok kisvállalkozás számára elérhetetlenek. Szerencsére még egy kis márkajelzés is sokat számít, amikor egyedivé akarjuk tenni a csomagolásunkat.

A logózott ragasztószalag használata egyszerű módja annak, hogy csökkentse az egyedi nyomtatott csomagolás költségeit vállalkozása számára! A csomagolásra így márkajelzés kerül, ami emlékezteti a vásárlóját arra, miért döntött amellett, hogy Öntől vásárol. És ami még ennél is fontosabb, maradandó benyomást hagy a vásárlóban, ami a márkahűséget építi, és újabb rendeléseket generál.

Nem szükséges mindent fellogózni, elég néhány jól látható kép az egyedi ragasztószalagon, és máris kihasználhatja e stratégia előnyeit!

2. Legyártjuk a ragasztószalagjához szükséges klisét

Bármilyen képet is kell nyomtassunk a ragasztószalagra, azt a legmagasabb minőségben tudjuk megvalósítani. Minden nyomtatott ragasztószalagunkhoz lézergravírozóval klisét készítünk, ami a legapróbb részletet, a legbonyolultabb képet is hűen képes reprodukálni.

Egyedi ragasztószalagaink akár 150 mm szélességben is készülhetnek, ami még több lehetőséget nyújt a márkázásra: akár feliratok, üzenetek, akciók is helyet kaphatnak a logó és elérhetőségek mellett.

Saját gyártású ragasztószalagjainkról itt olvashat bővebben.

3. Valószínűleg már most is használ ragasztószalagot

Tény, hogy a csomagolódobozt le kell zárni valahogy, és ennek a legelterjedtebb módja a ragasztószalag használata. Miért ne hozná ki a legtöbbet a ragasztószalagból, ha amúgy is ezzel zárja le a dobozait?

Tulajdonképp a csomagolás minden egyes része lehetőséget nyújt a márkázásra, csak a költségek terén vannak különbségek. A sima ragasztószalag csak csomagolási feladatot lát el, a nyomtatott változat azonban egyesíti a funkcionalitást és a márkaépítést.

Egyedi nyomtatott ragasztószalag az Uniotechtől

Azzal, hogy kínálatunkban megtalálható a saját gyártású, nyomtatott ragasztószalag, büszkén mondhatjuk, hogy az Uniotech megfizethető egyedi csomagolási eszköztárat kínál az üzleti élet minden szakaszához! Ha kérdése van, vagy egyedi árajánlatot szeretne, forduljon bizalommal kollégáinkhoz>>