egyedi nyomtatott ragasztószalag
06aug

Mi kerüljön az egyedi nyomtatott ragasztószalagra?

Amikor egyedi nyomtatott ragasztószalagról van szó, a lehetőségek száma végtelen: gyakorlatilag bármit rá tudunk nyomtatni a szalagra (és megvan hozzá a technológiánk, hogy ezt a legmagasabb színvonalon tudjuk megtenni). Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs néhány szabály, vagy nevezzük kevésbé szigorúan irányvonalnak, ami abban segít, hogy figyelemfelkeltő és könnyen olvasható legyen a végeredmény. Ezekkel az irányvonalakkal nem árt tisztában lenni, hiszen a vállalkozásának olyan ragasztószalagra van szüksége, ami az Ön szállítási és értékesítési céljait erősíti.

Hogyan lesz a ragasztószalag már messziről feltűnő?

A szalag végső megjelenését (színek, méret, grafikai elemek) legtöbb esetben a megrendelő vállalkozás grafikai arculata határozza meg. Milyen elemeket szoktunk felhasználni a ragasztószalaghoz? Főként logókat, szlogeneket, weboldalakat, telefonszámokat és változatos grafikai elemeket.

Logózott ragasztószalag

Egyszerű és nagyon hatásos választás, amikor kizárólag a megrendelő logója kerül a szalagra. Jól látható, már messziről felhívja magára a figyelmet. Számos lehetősége van, amikor logózott ragasztószalagot rendel, attól függően, hogy hány színt fogunk felhasználni. Az alap lehet átlátszó, ebben az esetben olyan hatást érünk el, mintha a logó lebegne a doboz felszínén. De választhat valamilyen alapszínt is a szalagnak, remek példája ennek az Amazon híres „fekete ragasztószalagja”, ami valóságos trendet teremtett a nyomtatott ragasztószalagok piacán.

Logó + 1 elem

Tény, hogy könnyebbé teszi a kommunikációt, ha a vállalkozás logója mellé még egy elemet (weboldal, telefonszám, cím) társítunk. Fontos, hogy a szalagra nyomtatandó kép elrendezése olyan legyen, hogy megkönnyítse az olvasást, jól látható és könnyen értelmezhető legyen.

Több elem

A bonyolultabb nyomatok továbbra is a vállalkozás logója köré épülnek, de több kiegészítő információt tartalmaznak. Sok esetben a logó továbbra is elég nagy ahhoz, hogy messzebbről is felismerhető legyen, és az extra információ kisebb betűmérettel jelenik meg. Újabban ezek a kiegészítő információk azt tudatják az ügyfelekkel, hogy a megrendelő jelen van a közösségi médiában, és hol lehet őt megtalálni a Facebookon, Instagramon stb. Függetlenül attól, hogy hány elemet használunk fel a szalagra nyomtatandó kép kialakításához, itt is nagyon fontos, hogy a kép könnyen és gyorsan értelmezhető legyen, mivel előfordulhat, hogy csupán másodpercekre kerülünk kapcsolatba vele.

Gyakran halljuk ügyfeleinktől, hogy hála az egyedi nyomtatott ragasztószalagnak, a termékeik jobban elkülönülnek más cégek termékeitől, és ezért a kiskereskedők, szállítók is könnyebben dolgoznak velük.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy miként választhatja meg a vállalkozása számára megfelelő ragasztószalagot, vegye fel a kapcsolatot velünk>>