04júl

Újdonság az Uniotechnél: egyedi feliratos tapadószalagok, ragasztószalagok nyomtatása

A hónap híre: megérkezett a tapadószalag (ragasztószalag) nyomtató gépünk, és készen áll arra, hogy legyártsa az Ön vállalkozása egyedi feliratos tapadószalagját!

 

Milyen feliratos tapadószalagot, ragasztószalagot tudunk gyártani?

 

  • Saját gyártású klisé
  • 3 színes nyomtatás
  • PVC és BOPP tapadószalagok
  • Különböző szélességű szalagok

 

Az egyedi tapadószalag, ragasztószalag 5 legnagyobb előnye

 

Az egyedi nyomtatott tapadószalag népszerű csomagolóanyag, rengeteg vállalkozás használja. Meg van rá az okuk. Mi most a legjelentősebbeket írtuk össze:

 

  1. Az egyik legsokatmondóbb ok, hogy a dézsmálások és visszaélések aránya csökken, ha egyedi nyomtatott tapadószalaggal, ragasztószalaggal van lezárva egy doboz. Ha egyszerű tapadószalagot használunk, azt bárki kicserélheti, ugyanolyannal pótolhatja. Úgy dézsmálja meg a dobozt, hogy kívülről nyoma sem marad. A hagyományos tapadószalag bárhol megvásárolható, nem jelent gondot a beszerzése.

 

Az egyedi nyomtatott tapadószalag, ragasztószalag csak a vállalkozás alkalmazottai számára hozzáférhető. Ha más típusú szalag is megjelenik a csomagon, akkor nyilvánvaló, hogy a dobozt kinyitották. Ilyenkor célszerű megvizsgálni a tartalmát, nem hiányzik-e belőle valami.

 

  1. Ha a vállalkozása nevét, logóját, elérhetőségeit szerepelteti a csomagoláshoz használt tapadószalagon, ragasztószalagon, az a marketing szempontjából is kifejezetten előnyös. Megkülönbözteti a cégét a többiektől, növeli a márka láthatóságát. Olyan, mintha a vállalkozása a reflektorok fényébe kerülne minden egyes alkalommal, amikor egy csomag elhagyja a raktárat.

 

  1. Csökkenti a vállalkozása csomagolási költségeit. Hogyan? Egész egyszerűen azzal, hogy kiváltja a különböző nyomtatott papír dobozok használatát. Nem kell többé nagy készleteket tartania a különféle nyomtatott papír dobozokból. Elég sima dobozokat használni, amelyeket a nyomtatott tapadószalag segítségével fog megkülönböztetni ezután.

 

  1. Az egyedi tapadószalag, ragasztószalag abban is segíthet, hogy egy elveszettnek hitt csomagot nyomon lehessen követni. Az egyedi szalagos csomagok azonnal azonosíthatók, könnyebben felismerhetők.

 

  1. Jó fényben tünteti fel a vállalkozását a vásárlói, ügyfelei előtt. Az egyedi tapadószalag kiemeli a vállalkozás professzionalizmusát, a részletekre való odafigyelés képességét. Annak a jele, hogy Ön gondot fordít a csomag könnyű beazonosítására és a termékei védelmére. Ez nem közömbös a vásárlók számára, akik értékelik a megbízhatóságot. Megerősíti őket abban, hogy jól választottak, amikor Öntől vásároltak.

 

Kérjen árajánlatot egyedi nyomtatott tapadószalagra, ragasztószalagra itt>>