30márc

Az övező zsugorfóliázó gép 10 legfontosabb előnye

A zsugorfóliázás egyszerű folyamat, amihez csak két dologra van szükség: zsugorfóliára és hőre. Ha van egy tekercs zsugorfóliánk és egy hőforrásunk, máris por- és időjárásbiztos, illetéktelen beavatkozástól védő csomagolást készíthetünk. Ma már a nagyméretű termékek, raklapok sem jelentenek akadályt, a legkisebbtől a legnagyobbig bármit be lehet zsugorfóliázni. Egy övező zsugorfóliázó gép segítségével csomagolni hatalmas előny egy fejlődő vállalkozás számára, ugyanis az övező-, ölelő zsugorfóliázó gép rugalmasan igazodik a termelés üteméhez, a jövőbeli változásokhoz és növekedéshez.

 

Amikor egy innováció könnyít a költségvetésén: az övező zsugorfóliázó gép előnyei

 

Miért, és kinek nélkülözhetetlen egy övező zsugorfóliázó gép? Rengeteg előnye van, összeszedtük a 10 legfontosabbat.

 

A nagy élelmiszeripari láncok, bolthálózatok egységcsomagolást követelnek meg a beszállítóktól, hogy minél egyszerűbb legyen a termékek ki- és bepakolása, rakodása, illetve tárolása. A zsugorfóliázott egységcsomagoknak egyszerűvé teszik a termékek kezelését, és így a polcok feltöltését is.

 

A zsugorfóliák kedvező árfekvése nagy előnyt jelent a dobozos csomagolási formákkal szemben.

 

A zsugorfólia kis térfogatú, könnyű csomagolóanyag. Leegyszerűsíti a tárolást, optimálisan ki lehet használni a rendelkezésre álló helyet. A szállítási költségeket is minimalizálja.

 

Megvédi a termékeket a párától, portól és szennyeződéstől. Egyes fóliatípusok az UV sugárzástól is védenek.

 

A zsugorfóliázott terméket lehet fagyasztva, jégben és vízben is tárolni.

 

Szépen nyomdázható csomagolóanyag, reklámhordozóként is használható. Segíti a márka népszerűsítését, hozzájárul a vásárlói hűség építéséhez.

 

Ha összevetjük más csomagolóanyagokkal, zsugorfóliából akár 75%-kal kevesebbre van szükség, mint például hullámkarton termékekre.

 

Csak egyszer lezárható biztonsági csomagolás. A legkisebb sérülés is azonnal észrevehető, ezért alkalmazzák előszeretettel az ölelő zsugorfóliázó gépet a gyógyszeriparban (kupakot védő zsugorfólia), az élelmiszerek és vegyszerek csomagolásánál.

 

Egy adott csomagolási követelmény teljesítéséhez a zsugorfóliázás mint csomagolási eljárás a legtakarékosabb, mivel kevés alapanyag és energia szükséges az előállításához.

 

Tartós csomagolás. A zsugorfólia alapanyaga olyan műanyag, amit nehéz szakítani vagy átlyukasztani. Más műanyagokkal ellentétben a zsugorfólia nem gyengül, nem válik törékennyé ha napsütésben vagy alacsony hőmérsékleten tárolják. Miután az övező zsugorfóliázó gép felmelegíti a fóliát, az ráfeszül a termékre, és megtartja a formáját: nem lazul meg.

 

Milyen változást hozna a vállalkozása életében egy övező, ölelő zsugorfóliázó gép? Keressen bennünket, és mi segítünk kiválasztani az ideális övező zsugorfóliázó gépet>>