14aug

Elkezdtük a légpárnás boríték forgalmazását

A légpárnás boríték olyan csomagolóanyag, ami térkitöltővel rendelkezik. A védelem és a kényelem nagyszerű kombinációja: jóval nagyobb védelmet nyújt, mint egy hagyományos boríték, használata viszont ugyanolyan egyszerű.

 

A légpárnás boríték kézenfekvő csomagolóanyag azoknak, akik postán vagy futárszolgálattal küldenek dokumentumokat, kiadványokat vagy kisméretű termékeket. Ha a szállítandó termék nem igazán nehéz, felesleges dobozba és térkitöltőbe csomagolni: a doboz ugyanis nehezebb és merev, szállítás szempontjából pedig e két tulajdonság nem éppen előnyös.

 

Mire használható a légpárnás boríték?

 

  • kisméretű, sérülékeny termékek postázására: CD-k, DVD-k, ékszerek, kézműves termékek
  • könyvek, nyomtatványok megfelelő küldésére
  • termékminták küldésére
  • kisméretű, nem törékeny elektromos árukhoz, pl. kis kábelek, vezetékek

 

Mivel a légpárnás boríték vízhatlan, bármilyen postai küldemény nagyobb biztonságban van, ha ebbe csomagoljuk. Csapadékos régiókban az egyszerű képeslapokat is légpárnás borítékban küldik, mert megeshet, hogy a normál boríték szétázik, mire a címzett kiveszi a postaládából.

 

A gondos csomagolás nem csak a professzionalizmus jele, de sokak számára az általános jómodor kifejeződése is. Az üzleti levelezés íratlan szabályai közé tartozik, hogy minden okmány biztonságosan, tökéletes állapotban érkezik. Szerencsés esetben a szakadás, gyűrődés, elázás vagy a por nem teszi teljesen tönkre a papírokat, semmit nem von le a dokumentumok értékéből, mégis rossz pontot szerez a feladónak.

 

Adjon el többet!

 

Termékminták kiküldésével szeretné növelni a megrendelések számát? Küldje termékmintáit egyedi nyomtatott légpárnás borítékban! Tapasztalatból tudjuk, hogy a hatás nem marad el, és a rendelések számában fog tükröződni.

 

AirPro légpárnás boríték

 

Az AirPro légpárnás borítékot különböző méretekben, 100-as dobozokban forgalmazzuk. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran használják, és megkönnyíti a munkájukat, ha mindig van kéznél légpárnás boríték.

 

Légpárnás boríték
150x215mmbarna (100db/doboz) 13/C26 Ft + TD + Áfa/db
180x265mmbarna (100db/doboz) 14/D34 FT + TD + Áfa/db
220x265mmbarna (100db/doboz) 15/E40 Ft + TD + Áfa/db
270x360mmbarna (100db/doboz) 18/H60 Ft + TD + Áfa/db

Ön mennyit költ képeslapokra?

 

Kedves gesztus egy cégtől, ha üzleti partnereinek, legjobb ügyfeleinek képeslapot küld jelesebb alkalmakkor. Ha Ön egy bizonyos összeget képeslapokra szán, akkor nincs oka arra, hogy ne védje meg a küldeményeit. Ha az extra védelem csak kis összeggel kerül többe, miért is ne választaná azt?

 

A márkaépítéshez is jól jön

 

Köztudott, hogy a légpárnás buborék gyors én kényelmes módját biztosítja a postázásnak, különösen kisméretű, sérülékeny (de nem törékeny) tárgyak esetében. Az már kevésbé ismert, hogy a boríték felülete alkalmas a márkaépítésre: úgy juttatja a terméket a címzetthez, hogy közben reklámüzenetet is közvetít. Használja ki ezt a kézenfekvő felületet a vásárlóival való kommunikációra!

 

Tegye próbára a légpárnás borítékot!

 

Felkeltette érdeklődését a légpárnás boríték, vagy valamilyen más csomagolóanyagot próbálna ki? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy az ötletei és elvárásai alapján minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát!

 

Keressen minket telefonon: +3627504770 vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!