16jan

Szupergyorsan zsugorodó zsugorfólia?

A Fibope zsugorfólia elindult hódító útjára Magyarországon is

A portugál gyártmányú Fibope zsugorfólia speciális, többrétegű, alacsony hőmérsékleten zsugorodó fólia. Szupergyorsan zsugorodik, és gyorsan hegeszthető, amivel felgyorsítja a termelési folyamatot. Biztosítja a tökéletes zsugorodást, és gondoskodik a legesztétikusabb, ráncmentes végeredményről. Még a legigényesebb termékek esetében is jól teljesít.

A Fibope zsugorfóliákat Magyarországon kizárólag az Uniotech forgalmazza.

Mikor előnyös a zsugorfólia használata?

–  amikor több terméket gyűjtőcsomagolással akarunk egyesíteni, hogy egyszerűbbé tegyük a szállítását és raktározását (például vizes vagy üdítős palackokat, élelmiszeres dobozokat, kozmetikai termékeket)
–  amikor esztétikailag jobban megfelel, hogy a termék nem mozog a csomagolóanyagban (játékok, CD-k, könyvek esetében)
–  amikor fontos, hogy az összecsomagolt termékek egymáshoz képes is rögzítve legyenek (például egy raklapon)
–  amikor a termék kihelyezést biztonságossá teszi

Milyen területeken ajánlott a zsugorfólia?

Élelmiszeripar: az egyik legnagyobb iparág, amelyik szívesen csomagol zsugorfóliával. A poliolefin zsugorfólia nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, ezért kifejezetten ajánlott élelmiszerek csomagolására
Játékok és sportszerek: igen kedvelt csomagolási típus, mivel jól védi ezeket a vásárlók által gyakran kézbe vett termékeket
Nyomdaipari termékek – folyóiratok, könyvek, katalógusok – a papír sérülékenységét jól ellensúlyozza a zsugorfóliák pára- és portaszító tulajdonsága
Háztartási gépek: a termékek önálló és gyűjtő csomagolásánál egyaránt
Gyógyszeripar: a zsugorfóliák tökéletesen védenek víz, por és állati kártevők ellen, elzárják a terméket a környezettől
Elektronikai cikkek: fontos a párától, portól való védelem

A zsugorfólia speciális csomagológépet igényel?

Igen, a fólia zsugorodása csak bizonyos hőmérsékleten megy végbe, ezért zsugorfóliázó gépet kell igénybe vennie. A zsugorfóliázó gép a garancia arra, hogy a kész csomagolás professzionális legyen mind funkcionális, mind esztétikai szempontból.

Egyik kedvelt típusunk az FM5540 egylépéses zsugorfóliázó gép. Valódi 2 az 1-ben csomagológép: hegeszt vagy hegeszt és zsugorít. A gépbe behelyezhető maximális méretű csomag: 500x350x220 mm. Mivel keretes állványával együtt is csak 80 kg, könnyen mozgatható. Kapacitása: max. 300 csomag óránként.

A zsugorfólia meghódítja az Ön piacát is! Válassza ki a segítségünkkel a vállalkozása számára legideálisabb zsugorfóliázó gépet!

CÍMKE: