16jan

Az okmánytasakok sokoldalú felhasználása

Az okmánytasakok, termékkísérő okmány tartó tasakok és egyéb öntapadós hordozó tasakok szerte a világban népszerűek: a biztonságos és praktikus csomagolási technikák családjába tartoznak. Feladatuk az okmányok és kísérőlevelek sértetlen célbajuttatása. Bár ezek az iratok messzemenő védelemmel vannak csomagolva, a fő információk hozzáférhetőek maradnak. Nem véletlen, hogy a futárcégek ezt a megoldást választották az egyszerű borítékoktól egészen a többkilós csomagokig.

Ha okmánytasakot használ, rögtön látható a kísérő dokumentumok helye, megspórolja a dobozokban való hosszas keresgélést, időt nyer, hiszen a csomagok tartalma azonnal ellenőrizhetővé válik. Az átvétel is egyszerűbb és gördülékenyebb. Mindent egy helyen, a legnagyobb biztonságban tudhat.

Az okmánytasakok 7 legszimpatikusabb tulajdonsága

1. könnyű, gyors és egyszerű csomagolás
2. könnyen zárható
3. véd a párától és a portól
4. öntapadós, vagyis nem kell külön a ragasztással bajlódni
5. átlátszó: minden adat azonnal elérhető, pl. a vonalkód egyszerűen leolvasható
6. az okmányok hiánytalanul és sértetlenül jutnak célba
7. nagy szakítószilárdságú

Nyerő rendszerezési ötletek

Az öntapadós okmánytasakok által biztosított csomagolás nemcsak a csomagküldésnél elengedhetetlen. A segítségükkel rendszerezési feladatait is megkönnyítheti. Mivel bárhova felragaszthatóak, rögzítheti őket irattartókra, könyvtáblákra, iratrendezőkre, tároló dobozokra, falra, bútorokra. Az eképpen rögzített listák és fontos információk mindig látható helyre kerülnek, és nem kell őket állandóan cserélgetni, mert nem lesznek porosak, nedvesek vagy szakadtak.

Csomagolási technikák a marketing szolgálatában

Az okmánytasakok széleskörű felhasználását elősegíti az esztétikus megjelenésük is, tökéletesen átlátszóak és figyelemfelkeltőek. Egy marketingkampány során is bevethetők, hiszen segítségükkel bárhova elhelyezhetjük promóciós anyagainkat (mappákra, borítókra, tasakokra), legyenek azok:
– prospektusok
– CD-k, DVD-k
– névjegykártyák
– címkék
– promóciós ajándékok
– ajánlatkérő űrlapok

Társítsa az üzenetét hatásos dizájnnal!

A három standard méret mellett, A/4, A/5 és  A/6 mellett megrendelésre legyártjuk a vállalkozása számára legmegfelelőbb méretet. Biztos lehet benne, hogy tasak tartalma tökéletes állapotban marad a legzordabb körülmények között is.

Miért ne tenné egyedivé okmánytasakjait a cége logójával? Bővebb információkért forduljon munkatársainkhoz!