16jan

Pántoló gépek rendkívüli alkalmazkodóképességgel

Rendkívüli alkalmazkodóképességgel felfegyverezett pántoló gépek is léteznek – nincs olyan iparág, mely ne venné hasznukat

Az új generációs Mosca RO-MP-6/B pántoló gépek egyik kimagasló fejlesztése a nagyobb pántolási sebesség – ráadásul alacsony fogyasztás mellett! Ön választhat a maximális és a termékbarát (csökkentett) sebesség között.

Moduláris felépítésű automata pántoló gépek

A Mosca RO-MP-6/B moduláris szerkezetű, ami annyit jelent, hogy a pántoló gép elektronikus alkotóelemei nincsenek megbonthatatlanul egybeépítve. Mindegyik részmodul egy-egy külön feladatot lát el, s ezek megfelelő egymáshoz csatlakoztatása alkotja a működőképes gépet.

A moduláris felépítés nagy előnye, hogy meghibásodás esetén a pántológép könnyen javítható, ugyanis elegendő csak a meghibásodott modult kicserélni, nem szükséges az egészet szervizbe vinni, vagy a helyszínen hosszasan a hibát keresni.

További nagy előny a bővíthetőség, hiszen a moduláris felépítés segítségével a gépünk újabb egységgel való kiegészítése gyorsan és egyszerűen megvalósítható, egyedi konfigurációt hozhatunk létre. Ugyanakkor könnyen beilleszthető szállítópályás kiszolgáló rendszerekbe. Mivel a Mosca RO-MP-6/B a nagy teljesítményű pántoló gépek családjába tartozik, beilleszthető nagyobb sebességű pályákba is. A transzfer heveder sebessége összehangolható a környező pálya sebességével.

Miért a Mosca RO-MP-6/B?

– önkalibráló ultrahangos pántszalag hegesztés
– High-end Standard 6 hegesztő egység
– kopásmentes DC motorok
– programozható szalag feszesség
– automata szalag befűzés
– gyors szalagcsere
– a főbb alkotóelemekhez könnyen, szerszám nélkül hozzá lehet férni
– állítható pántolási pontok
– forgatható kezelőpult
– beépített ciklus számláló
– könnyen használható kezelőpanel

Tudjuk, hogy a tökéletes pántoló gépet az különbözteti meg Önnek a társaitól, hogy éppen olyan, mint amilyenre a vállalkozásának szüksége van. Ezért a Mosca RO-MP-6/B különböző verziókkal és opciókkal érkezik, hogy a speciális feladatokhoz is idomulni tudjon:

– termék felismerő rendszer
– nagy asztal
– alacsony kivitel (730-835 mm)
– a csomag magassága alapján történő automatikus feszesség beállítás
– leszorító
– biztonsági bevezető és kivezető görgők
– hosszanti termék megvezető
– 16 pólusú KI/BE-menet csatlakozó

A mindentudó pántoló gép: a Mosca RO-MP-6/B megbízható és könnyen kezelhető

A pántoló gépe mindig formában lesz, nem kell tartania az esetleges meghibásodástól! Az Uniotech szakszervizzel és folyamatos alkatrészellátással segíti az Ön munkáját.

A Mosca gyártmányú pántoló gépekhez biztos szerviz hátteret biztosítunk! Ismerje meg őket jobban, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal