16jan

A nyomdázás bajnoka: a BOPP tasak

A BOPP tasakok megújították a csomagolástechnikát

A BOPP tasak egy új, vonzó és előremutató koncepció az egyedi  termékek csomagolásának területén. Hihetetlenül előnyös tulajdonságainak magyarázata a gyártási technológiában keresendő.

A BOPP (biaxiláisan orientált polipropilén) fólia gyártásakor kétirányú nyújtást alkalmaznak, ami megváltoztatja a molekulák szerkezetét, ezáltal nő a fólia átlátszósága, szilárdsága, jobb a merevsége, javulnak a zárási tulajdonságai.

A BOPP tasak széles körben megtapasztalt előnyei:

– kiváló optikai jellemzők: tökéletes átlátszóság
– különösen sima felület
– mindkét oldalon hegeszthető
– koronakezelés egy vagy mindkét külső felületen
– kiváló aroma- és párazáró tulajdonság, vízálló
– kis nyúlás, megtartja méretét
– nagy szakítószilárdság
– alacsony elektrosztatikus töltés
– a nyomtatás a fólia hátoldalán történik
– magas fényű, figyelemfelkeltő és elegáns
– gyors nyomtatási eljárások esetén is használható

A legtöbben az egyedi, nyomdázott csomagolóanyagokat keresik. A BOPP tasak nyomtatás szempontjából is tökéletes választás:
1.  A nyomtatási felület tökéletesen tiszta, a fólia felülete teljesen sima, ami kiválóan alkalmas felület a nyomtatásra. Bármilyen nyomtatandó képről legyen szó, ragyogó és éles lesz a végeredmény.
2.  A nyomdázott tasak tartósan ép marad: a nyomtatás a fólia hátoldalán történik, ezért  olyan hatása van, mintha egy képernyőt néznénk: ragyogóbb, tiszta színek, élesebb kontrasztok. Az ilyen kép figyelemfelkeltő. Mivel a nyomtatott kép nem a fólia külső felületén van, teljesen védett, tárolás és szállítás közben nem lehet megkarcolni, levakarni. Vízzel és egyéb anyagokkal is érintkezhet, sem a kép, sem a csomagolt termék nem károsodik.

A ragyogó, magas minőségű, professzionális nyomtatott kép a legendás erősséggel és a gazdaságos árfekvéssel társítva nyerő kombinációt jelent, nem véletlen, hogy a BOPP tasak egyre többször bukkan fel az üzletek polcain.

Használja a csomagolóanyagok bajnokát

A BOPP fólia számos előnyt egyesít, aminek köszönhetően kimagaslóan teljesít a csomagolástechnika területén: jobb zsugorodás, merevség, átlátszóság, zárhatóság, védelem a környezet káros, károsító anyagaitól.

Lehet, hogy a BOPP tasak lesz a győztes a nyomdázott tasakok versenyében?

Minden esélye megvan rá. Itt az ideje, hogy Ön is lehetőséget adjon ennek a forradalmi csomagolóanyagnak. Amikor legközelebb nyomdázott tasakot keres, válassza a BOPP tasakot!

CÍMKE: