stretchfolia
16jan

Az Uniotech visszavásárolja a strechfólia papírcsévéjét

Strechfólia – okosan

Mivel a termelés során szükségszerűen keletkezik hulladék, a megszokás miatt talán fel sem merül, hogy ezt valahogyan racionalizálni kellene. Pénzügyi szempontból mindenképpen. Ha például Ön strechfólia segítségével csomagol, akkor valószínűleg hatalmas mennyiségű papírcséve marad vissza hétről hétre. Felesleges hulladékhegy.

De nem is ez a legbosszantóbb. Ha megnézi ezeket a papírcsévéket, láthatja, hogy hihetetlenül masszívak és súlyosak – holott ezt semmi sem indokolja technikailag! Máris leülhetünk számolni, hiszen a fóliát mindenütt kilóra árulják, vagyis a strechfólia mellé mindenki fóliaáron megveszi a papírcsévét is. Egy hagyományos papírcséve akár 700-800 g is lehet, holott a célnak tökéletesen megfelel egy 240-250 g súlyú cséve is – Ön könnyen kiszámolhatja, mennyit fizet feleslegesen a csévékért!

Amikor elfogy a fólia, a papírcséve egyenesen a kukába kerül. A hulladékot természetesen el fogják szállítani – az Ön pénzén. Kétszeres költség: először azért fizet, hogy megvegye, azután azért, hogy kidobja.

Ne szórja ki a pénzt a zsebéből!

Az Uniotech két megoldást is kínál Önnek, amivel pénzt spórolhat: minél nagyobb a strechfólia felhasználása, annál nagyobb a megtakarítása.

1. Az Uniotech a strechfóliát vékony csévén árulja. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a lehető legtöbb fóliához jut, így a lehető legkisebbre csökkentettük a hulladék mennyiségét. A cséve vastagságát minimalizáltuk, hogy Ön a pénzét arra fordíthassa, amire szüksége van: fóliára.

2. A második megoldás még ennél is előnyösebb: a papírcsévéből nem keletkezik hulladék, mert mi visszavesszük az üres csévéket! A vásárlóinknak többé nem kell a kukába dobniuk a jó pénzért megvásárolt csévéket, csak összegyűjteni a következő szállításig, hiszen el tudják adni azokat.

Mindezt azért tudjuk biztosítani, mert a kézi strechfóliákat és speciális kiszerelésű strechfólia termékeinket saját tekercselő üzemünkben állítjuk elő.

Minőségi strechfólia az elképzelhető legjutányosabb áron

Az Uniotech strechfóliái között talál kivételesen nagy szakítószilárdsággal és magas százalékú nyújtási értékkel rendelkezőket, melyek sokkal ellenállóbbak a terheléssel szemben. Ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, mint amilyen az erős napsugárzás, a csepegő víz, a nagy hőmérsékletingadozás.

Nagy nyújthatóságuk miatt a fajlagos anyagköltséget nagyban csökkentik.

Milyen strechfólia áll a rendelkezésére?

Szélesség: 100 mm, 125 mm, 250 mm, 500 mm
Vastagság: 15/17/20/23/30 mm
Szín: átlátszó, fekete

Ne dobja ki a pénzt az ablakon! Strechfólia vásárlásakor kérjen egyedi ajánlatot az Uniotechtől!